Trener Radnika dobio informaciju: "Jako sumnjivo..."

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 18.09.2023.
08:14
Izvor: Sportske.net

Šta je rekao u kamere?

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2023
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2023

Povezane vesti

Danas očekujemo buru. 

Partizan je juče savladao Radnik iz Surdulice sa 3:2 posle velikog preokreta, gubili su sa 2:0 na poluvremenu, uspeli da se izvuku i da preteknu večitog rivala na tabeli, a uz to, imaju i utakmicu manje. 

Ipak, bilo je detalja o kojima će se govoriti, Partizanu su dosuđena dva penala, oba su napravljena nad Saldanjom, i dok je prvi nesumnjivo za najstrožu kaznu, drugi je diskutabilan. 

Sa druge strane, VAR je bio na snazi u obe situacije.

Trener Radnika Zoran Ljubinković istakao je da su za njega obe situacija sumnjive. 

"Prvim poluvremenom mogu da budem apsolutno zadovoljan, drugo je naravno potpuno drugačija slika nas. Došli smo da se nadigravamo, iako to verovatno niko nije očekivao od nas. Žao mi je, žao mi je momaka, nisu očekivali da vode 2:0, ne znam da li je ušao strah, pritisak... Ove situacije su za mene bile jako sumnjive, neću još da sudim o tome, dobio sam informaciju da apsolutno nema veze sa penalima, ali nije na meni da sudim. Podlegli smo pritiscima u drugom poluvremenu i zato smo izgubili utakmicu. Bez obzira, još jedno veliko iskustvo za moju ekipu i mene. Ne smemo da gubimo ovakve utakmice, iako je Partizan možda najbolji tim trenutno, mislim da smo morali bolje u drugom poluvremenu. Mi smo u procesu razvijanja", rekao je Ljubinković za Arenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke