Trener Sočija prvo o ''Grobarima'', pa svemu ostalom

Autor: Darko Mitrović
petak 13.08.2021.
19:50
Izvor: Sportske.net

Šta mu je najjači utisak iz Humske?

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Na konferenciji za medije posle poraza od Partizana, trener Sočija Vladimir Fedotov nije delovao previše razočarano, mirno je prihvatio eliminaciju svog tima u penal-seriji i odao priznanje Partizanu, ali pre svega navijačima crno-belih na atmosferi koju su priredili tokom sinoćnje utakmice.

Pre komentara utakmice, on je želeo posebno da prokomentariše ambijent na stadionu u Humskoj.

"Prvo bih istakao podršku na stadionu, to je ono što svi priželjkujemo i očekujemo, to je nama vrlo nedostajalo u Sočiju", naglasio je Fedotov na početku, a onda se osvrnuo i na dešavanja na terenu.

"Timovi su pokazali vrlo ofanzivan fudbal, sa podjednakim šansama. Ekipe su dosta ravnopravno borile. Naravno, ovde je odlučio jedan trenutak pažnje, tako da mi nemamo priliku da se takmičimo dalje. Što se tiče produžetaka, mi smo imali šanse, ali smo ih propustili..." , kaže Fedotov.

Lepe reči uputio je Partizanu.

"Videli samo da je protivnik dobio veliku podršku, učinio je sve što je bio moguće i ostvario je na kraju rezultat. U nekim momentima nam je nedostajala i koncentracija. Mi smo videli vrlo spremnu ekipu Partizana, ali to smo i očekivali, to je lider srpskog fudbala. To su sve spremni igrači, to je klub koji ima veliko iskustvo u evrokupovima", konstatovao je Fedotov i otkrio da napadač Marko Dugandžić nije igrao u revanšu zbog povrede.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke