Trener Spartaka: ''Trebalo je da bude nerešeno na poluvremenu''

Autor: Beta Beta
nedelja 09.11.2014.
16:18
Izvor: Beta

Posle ubedljivog poraza njegovog tima u duelu sa Partizanom, Petar Kurćubić smatra da je Spartak bio ravnopravan u prvom poluvremenu i da je zaslužio bolji rezultat u tom periodu igre.

fkspartakzlatiborvoda.com
fkspartakzlatiborvoda.com

Povezane vesti

Trener Spartaka Petar Kurćubić rekao je da je njegova ekipa dobro igrala do primljenog prvog gola i da nije mogla da parira kvalitetnom protivniku sa igračem manje.

"Prvo poluvreme je trebalo da bude završeno nerešenim rezultatom. Dobro smo parirali Partizanu, nismo im dozvolili šanse. Individualna greška, ali i kvalitet protivnika je dozvolio da povede i to je bio odlučujući trenutak. Do tada smo dobro igrali, čekali polušanse i dočekali, ali ih nismo realizovali", rekao je on.

"Do crvenog kartona (Stefana Miloševića) smo dobro parirali. Igrali smo sa desetoricom igrača protiv Partizana, koji je dominantan tehnički i ima veći posed, pa više nismo mogli. Želeli smo da budemo agresivniji i davali smo im prostora. Čestitam igračima, možda je falilo malo kvaliteta. Čestitam i Partizanu na pobedi i želim mu da uspešno završi polusezonu", rekao je Kurćubić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
gagom
Monday, 10.11.2014
11:31

Али шта ћемо кад се фудбал игра на 2 полувремена?!

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Monday, 10.11.2014
00:46

Mozda je i trebalo, ali zato je u drugom trebalo da bude 5:0 za nas pa je bilo samo 2:0...

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Sunday, 09.11.2014
18:45

Mozda je i trebalo, ali zato je u drugom trebalo da bude 5:0 za nas, a da li ces to da priznas?

avatar
Sunday, 09.11.2014
17:26

Vama svaka cast na postenoj borbi a mi cemo se vec nekako snaci da konacno opet udjemo u tu LS gde nam je realno i mesto. Nadam se uz novu upravu da ce to i biti moguce.

Vama zelim da ovako igrate protiv svih rivala, retko koji klub ce vam uzeti bodove, ajde mozda Cuka, i Vosa i Jagodina na neku neverovatnu srecu ali to je sve.