Trener Suduve: "Danas su nam šanse podjednake"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 23.07.2018.
22:52
Izvor: Beta

Trener fudbalera Suduve Vladimir Čeburin ocenio je večeras da njegova ekipa u dvomeču kvalifikacija za Ligu šampiona sa Crvenom zvezdom ima podjednake šanse za prolaz u narednu rundu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Sutra na stadionu "Rajko Mitić" litvanski šampion gostuje Crvenoj zvezdi u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Danas su šanse jednake, a za dalje ćemo da vidimo. Sve će se videti sutra na terenu", rekao je Čeburin novinarima u Beogradu.

Suduva je u prvom kolu kvalifikacija eliminisala kiparski APOEL ukupnim rezultatom 3:2.

"Mi ćemo da se potrudimo šta znamo i imamo. Znamo rivala, analizirali smo ga. Mi smo došli ovde da predstavljamo malu evropsku zemlju. Želimo da odigramo dobro", rekao je on.

Upitan da li će njegova ekipa u sutrašnjem meču napasti Crvenu zvezdu, on je kazao da sigurno neće napadati sve vreme.

"Utakmica će pokazati. Imao i ono koliko vam protivnik dozvoli da napadate ili da se branite. Naći ćemo način da sprovedemo ono što želimo u delo", rekao je Čeburin.

Fudbaler Suduve Aleksandar Živanović rekao je da je posle utakmice s APOEL-om rekao saigračima da su na Kipru osetili samo deo atmosfere iz Beograda.

"Nadam se da sam uspeo da im prenesem šta ih očekuje sutra ovde. Mi smo se dva dana intezivno spremali za sutrašnji meč. Znamo vrline i mane Zvezde. Vrline ćemo pokušati da zaustavimo, dok ćemo mane gledati da iskoristimo. Samim trijumfom nad APOEL-om smo načinili veliki rezultat, čulo se litvanski fudbal i Suduvu. Sutra je prvo poluvreme i želimo što bolji rezultat", rekao je Živanović.

Utakmica između Crvene zvezde i Suduve igraće se sutra od 20.30 na stadionu "Rajko Mitić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
saka7903
Monday, 23.07.2018
23:51

Realno sanse su vam 1-99% da cete otici sa ČETIRI KOMADA U VASOJ MREZI,JER NA SAMOM ULAZU U TUNEL MARAKANE VEC STE PRIMILI GOL.I SHVATITE DA CRVENA ZVEZDA NIJE APOEL,A TAKODJE VI NISTE NI PRIBLIZNO SEDMOPLASIRANOJ EKIPI U NASOJ NE SUPER LIGI NEGO PRVOJ TJ.DRUGOJ LIGI

avatar
Srki987
Monday, 23.07.2018
23:21

Realno u Litvaniji su sutnuli 4 puta na gol i dali 3 gola, na Kipru su isto sutnuli 4 puta za ceo meč i grčevito se branili. Svaka čast što su prošli APOEL ali mislim da im se san o ligi šampiona sutra završava. 3:0 za Zvezdu.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 23.07.2018
23:07

A posle utakmice 90 naspram 10% u korist Zvezde.