Trener Vojvodine posle poraza: ''Naš rival uradio manje od nas...''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 17.09.2023.
08:23
Izvor: Sportske.net

Žali zbog mnoštva propuštenih prilika.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine još jednom su razočarali svoje pristalice ove sezone. U meču sedmog kola Superlige Novosađani su sinoć kao gosti poraženi u Subotici od Spartaka sa 2:0, što im je već treći poraz u sedam odigranih kola.

Posle meča, trener Vojvodine Ranko Popović je poseban akcenat stavio na odnos u broju šuteva, kao i na propuštene prilike za njegove igrače.

''Što se tiče same igre i stvaranja šansi, ja nemam zamerki mojoj ekipi, osim na realizaciji, ali neke druge stvari imaju veze sa tim. Mi treba da nastavimo da radimo ovako, pa će valjda i te lopte početi da ulaze u gol. Oni su iz dva šuta dali dva gola, ja im čestitam na efikasnosti. Ovo je za nas ružnija strana fudbala, kada uradiš sve što treba da uradiš, a ne pobediš. Naš rival je uradio manje od nas, ako izuzmemo borbenost, i ja im čestitam'', izjavio je Popović.

Optimizam ga ne napušta...

''Borbenost i zalaganje su neki osnov i to ne sme da fali. Malo više moramo da radimo i nama bi moralo da se vrati, jer je ovo treća utakmica u gostima na kojoj stvaramo veliki broj šansi, mnogo više od protivnika, ali ne pogađamo mrežu, a gol je najskuplji u fudbalu. Mi ćemo nastaviti da radimo na tome'', zaključio je Popović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke