Trener Voždovca besan: "Neke stvari ne priliče klubu i gradu kakav je Niš"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 10.08.2018.
22:14
Izvor: Sportske.net

Strateg "Zmajeva" vidno nezadovoljan nakon poraza njegovog tima u Nišu.

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Šef stručnog štaba beogradskog Voždovca Branko Vojinović kazao je posle poraza od Radničkog da njegov tim nije zaslužio da izgubi.

"Ne mogu reći da smo odolevali, mi smo igrali, pokušavali smo da igramo. Možda je prividno Radnički imao više lopte u nogama ali mi smo imali konkretnije šanse", počeo je izlaganje Vojinović.

Radnički je na otvaranju četvrtog kola Super lige Srbije savladao Voždovac sa 1:0, golom Rijote Nome u 89. minutu.

"Imali smo situaciju koja je veoma čudna, ali hajde da kažemo da je to sudija video kako je video. Primili smo gol posle tog kornera, mislim da nismo zaslužili ovaj rezultat", dodao je strateg Voždovca.

Za kraj, Branko Vojinović je osuo paljbu po domaćinu večerašnjeg meča.

"Sve vreme smo pokazivali da hoćemo da igramo i pokazivali smo da smo kvalitetan tim. Neke stvari okolo, koje ovaj klub radi kada dođe u vođstvo ne priliče ni klubu ni gradu kakav je Niš", zaključio je trener Voždovca.

Voždovac se nakon večerašnjeg poraza nalazi u nezavidnoj situaciji jer posle četiri odigrane utakmice ima samo tri osvojena boda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
prike
Saturday, 11.08.2018
10:50

Od 70. minuta do 89. igraci Vozdovca su se valjali po terenu, sto je konstatovao i komentator na Areni. Igraci Radnickog su u 2, i slovima - dva slucaja opstruirali vreme i to nakon zescih faulova. I on napada domaci tim. Tu je samo pokazao kakav je covek.

avatar
Gogi-11
Saturday, 11.08.2018
00:53

Pocelo kukanje neverovatno sve sami strucnjaci a kad izgube onda im za se drugi kriv sta su nislije trebale da rade posle datog gola? Da se sklone da vi izjednacite ili sta?