Treneri složni: "Zaslužena pobeda Vojvodine"

Autor: Beta Beta
nedelja 31.08.2014.
23:45
Izvor: Beta

Treneri fudbalera Jagodine i Vojvodine složili su se nakon večerašnjeg duela dva tima da je superligaš iz Novog Sada zasluženo slavio na stadionu pod Đurđevim brdom.

fkvojvodina.rs/DušanJocić
fkvojvodina.rs/DušanJocić

Povezane vesti

Trener fudbalera Vojvodine Zoran Marić rekao je večeras da je njegova ekipa zasluženo pobedila Jagodinu u četvrtom kolu Superlige Srbije.

"Mislim da smo danas pre svega prisustvovali jednoj lepoj utakmici u kojoj se moglo videti pet golova, što nije uobičajeno za naš fudbal. I pored tih golova bilo je brojnih šansi. Otvorili smo dobro utakmicu, poveli sa 2:0, postigli smo tri gola, u nekim momentima mislim da smo mogli postići i više", rekao je Marić.

Fudbaleri Vojvodine pobedili su večeras na gostujućem terenu Jagodinu sa 3:2, u utakmici četvrtog kola Superlige Srbije i vratili se na treće mesto na tabeli.

"Pred sam kraj utakmice smo morali da branimo taj rezultat i u tome smo uspeli. Mislim da smo zasluženo pobedili. U najtežem gostovanju, ako izuzmemo Zvezdu i Partizan, uspeli smo da osvojimo tri boda, što je izuzetan podvig imajući u vidu snagu i igru domaće ekipe", rekao je Marić.

Trener Jagodine Mladen Dodić se složio sa svojim kolegom u oceni da je Vojvodina zasluženo slavila.

"Prvi gol posle brzog izvedenog auta na domaćem terenu, drugi posle prekida i kada takvoj ekipi date toliku prednost zbog svoje dekoncentracije i nedovoljne agresije onda je vrlo teško vratiti se u meč", rekao je Dodić.

"Na trenutak je ta rezultatska neizvesnost potrajala kod rezultata 2:1 i kod rezultata 3:2, međutim oni su se posle toga dobro branili, a u kontrama naravno su uvek opasni, pogotovo Veselinović, koji je obeležio ovaj početak prvenstva", dodao je on.

Dodić je kazao da će njegova ekipa mora da iskoristi pauzu u prvenstvu kako bi se ispavile stvari koje nisu dobre.

"Ovo što smo večeras pružili možda je lepo bilo za neutralnu publiku i za navijače Vojvodine, ali sigurno za nas neprijatan i bolan poraz", rekao je trener Jagodine.

Vojvodina se posle treće prvenstvene pobede vratila na treće mesto na tabeli i ima devet bodova, tri manje od Partizana i Crvene zvezde. Jagodina zauzima 11. mesto sa četiri boda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke