Trening Srbije - prvotimci u teretani, rezervisti na terenu uz rumunsku muziku!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 17.06.2024.
18:13
Izvor: Sportske.net

Zanimljiv detalj sa Rozenauštadiona.

Ivan Cvetkovic
Ivan Cvetkovic

Povezane vesti

Iz Augzburga: Ivan Cvetković

Fudbaleri reprezentacije Srbije u ovim trenucima imaju prvi trening nakon sinoćne utakmice protiv Engleske u Gelzenkirhenu.

Ekipa je u Augzburg stigla u ranim jutarnjim časovima, pa je nakon improvizovane konferencije za medije na kojoj je govorio Predrag Rajković.

Trening od 17.30 na zdanju Rozenštadion započeli su fudbaleri koji nisu nastupili na utakmici protiv Engleza, kao i Veljko Birmančević i Luka Jović koji su upisali minute.

elektor Dragan Stojković izašao na teren nešto kasnije kako bi nadgledao rad koji su započeli njegovi pomoćnici.

Fudbaleri su radili kraće zagrevanje, nakon čega su se podelili u dve grupe kako bi vežbali kombinovanje kroz pas igru na kratkom prostoru.

Ostatak ekipe ostao je da odradi trening oporavka u teretani kako bi se što bolje pripremila za, po svemu sudeći, ključni okršaj sa Slovenijom u drugom kolu grupne faze Evropskog prvenstva.

Iz obližnjeg kafića dopirala je rumunska muzika uz koju su navijači Rumunije glasno proslavili veliku pobedu svog tima protiv Ukrajine.

Prema informacijama iz Augzburga, Filip Kostić biće podvrgnut snimanju meniskusa na levom kolenu, a njegovo zdravstveno stanje biće poznato sutra tokom dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke