Trojica iskusnih odlaze iz Zvezde, ali jedan ostaje!

Autor: Mladen Heleta
nedelja 26.05.2024.
13:45
Izvor: Sportske.net

Lepa vest za navijače crveno-belih.

Starsport
Starsport

Povezane vesti

Crvena zvezda se po završetku sezone rastala sa trojicom iskusnih igrača. Iz redova novog-starog šampiona Srbije odlaze štoperi Aleksandar Dragović i Nemanja Milunović, te golman Zoran Popović.

Na radost navijača Zvezde, četvrti prekaljeni prvotimac Aleksandar Katai će izvesno ostati u klubu i sledeće sezone, saznaje Informer.

Prema rečima izvora ovog portala, u toku naredne nedelje posao bi trebalo da bude gotov. Ostali su samo da se regulišu detalji.

"Katai će i naredne sezone biti igrač Crvene zvezde. Ugovor još nije potpisan, ali to žele i igrač i klub. A kada je takva situacija, nema razloga da bude ikakvih problema. Trenutno dve strane pregovaraju o nekim detaljima, ali do kraja naredne nedelje, ako ne i ranije, biće dogovore", rekao je izvor upućen u dešavanja. 

Katai je prvi put u Crvenu zvezdu došao u avgustu 2014. godine i ostao je dve godine, kada je prešao u španski Alaves. Karijera ga je dalje odvela u Ameriku, odakle se opet vratio u Zvezdu u julu 2020. godine. Za beogradske crveno-bele dao odigrao je 231 utakmicu i dao 112 golova uz 53 asistencije. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke