Trojica preživela "seču", ko će činiti stručni štab Aleksandra Stanojevića?

Autor: Ivan Cvetković
subota 08.06.2024.
16:50
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Čeka se još samo ozvaničenje.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Novi trener Partizana uskoro će postati Aleksandar Stanojević koji će tako po treći put u svojoj trenerskoj karijeri preuzeti brigu o prvom timu kluba iz Humske.

Osim velikih promena unutar uprave kluba, očekuje da reforme doživi i stručni štab.

Kako Telegraf saznaje, kadar šefa stručnog štaba će biti prilično proširen, sa šestoricom novih trenera sa različitim ulogama, od kojih će, uz samog Stanojevića, još trojica imati PRO licencu, što je novom strategu "crno-belih" bilo od izuzetnog značaja.

Najzvučnije ime u timu saradnika novog šefa struke će svakako biti Radomir Koković, nekadašnji fudbaler, a potom trener Sinđelića, Zemuna, Voždovca, Grafičara, Radničkog iz Niša i turskog Gectepea. Koković je uporedo sa Partizanom čak imao i ponudu iz inostranstva, da samostalno vodi jedan klub, ali je prihvatio poziv Stanojevića za saradnju u Humskoj.

Isti izvor navodi da će deo Stanojevićevog stručnog štaba postati i Milan Kuljić i Branislav Vukašinović, kao i Aleksandar Kirovski koji će voditi brigu o golmanima, te analitičar Lazar Tomić.

Od postojećeg kadra u stručnom štabu, Stanojević će zadržati Marka Jovanovića kojeg je trenirao tokom prvog mandata u klubu, kondicionog trenera Mišu Filipovića, Miloša Podunavca, dok će svom timu priključiti i dosadašnjeg trenera kadetske selekcije Partizana Đorđija Ćetkovića

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke