TSC preokrenuo Voždovac i sačuvao drugo mesto pred plej-of

Autor: Milovan Longinov
utorak 11.04.2023.
20:05
Izvor: Sportske.net

TSC ponovo slavio.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri TSC-a pobedili su u gostima ekipu Voždovca rezultatom 3:1 i tako overili drugo mesto na tabeli na kraju regularnog dela Super lige Srbije. 

Voždovac je bolje otvorio meč i imao prvu veliku šansu iz neposredne blizine, Teodorović nije uspeo da pogodi mrežu. Ipak, to je uspeo u 13. minutu kada je uhvatio povratnu i golmana TSC-a Filipovića na krivoj za 1:0.

Međutim, TSC je i pored rezultatskog zaostatka nastavio da igra svoju igru i uspeo je već do poluvremena da preokrene. 

Već u 22. minutu Luka Ilić je centrirao, a Jovanović grudima spustio loptu u mrežu iz neposredne blizine. 

Na isteku pola časa igre, TSC je potpuno preokrenuo nakon katastrofalne greške golmana Katića, koji je oklevao da izbije loptu iz peterca, a Ratkov je uspeo da ga izblokira i lopta je završila u mreži.

Voždovac je u drugom poluvremenu pokušavao da se vrati u meč i da osvoji makar bod, ali se TSC po ko zna koji put disciplinovano branio. 

U nadoknadi vremena TSC je zasluženo došao do nove pobede, pogodak je postigao Mirčevski, tek nekoliko minuti po ulasku u igru.

TSC je tako sačuvao drugo mesto na tabeli, bez obzira na sutrašnji rezultat odložene utakmice između Čukaričkog i Partizana, kojima preostaje da se bore za pozicije tri i četiri. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke