TSC cilja pobedu kraj Despotovice

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 23.07.2021.
16:15
Izvor: Sportske.net

Kakve su šanse?

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Pomoćni trener fudbalskog kluba TSC iz Bačke Topole Dušan Bajić ocenio je danas da naredna utakmica protiv Metalca u Super ligi Srbije neće biti laka, ali i da veruje da će njegova ekipa nastaviti sa dobrim igrama.

"Metalac je organizovana i disciplinovana ekipa sa dobrim trenerom i utakmica neće biti laka. Naravno, verujem da ćemo uspeti da se pokažemo u dobrom svetlu i da ćemo nastaviti trend iz prošle utakmice", rekao je Bajić, preneo je sajt kluba.

TSC u meču drugog kola Super lige Srbije gostuje Metalcu u Gornjem Milanovcu, u nedelju.

U prvom kolu TSC je na svom terenu savladao Novi Pazar sa 2:0, a Metalac je odigrao nerešeno 0:0 na gostovanju protiv Radnika iz Surdulice.

"Planiramo da igru podignemo na još viši nivo u odnosu na prvo kolo i da kao ekipa nastavimo da rastemo u svakom smislu te reči. Daćemo sve od sebe je da se kući vratimo neporaženi, odnosno da osvojimo sva tri boda", dodao je Bajić.

Kapiten TSC-a Saša Tomanović rekao je da je atmosfera u klubu posle uvodne pobede odlična, kao i da je pred njima fizički i taktički zahtevna utakmica.

"Idemo na prvo gostovanje u novoj sezoni ekipi Metalca koja ima mlade, ali uigrane igrače koji već drugu godinu graju zajedno. Znamo kvalitet protivnika i svesni smo da neće biti lako. Svakako, mi smo spremni za izazov, naporno smo radili, a imamo još dva treninga da se dodatno uigramo. U Gornji Milanovac idemo sa namerom da pobedimo, da zauzmemo mesto u gornjem delu tabele i da tako dobijemo podstrek da i u nastavku prvenstva nižemo pobede", dodao je on.

Meč između Metalca i TSC-a na programu je u nedelju od 18.55.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke