TSC dobio ponudu od 3.000.000 za Miloša Pantovića!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 05.06.2024.
15:15
Izvor: Sportske.net

​TSC iz Bačke Topole proteklog je leta uspeo da angažuje Miloša Pantovića (21), a to je zadovoljstvo platio 300.000 evra.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

TSC iz Bačke Topole proteklog je leta uspeo da angažuje Miloša Pantovića (21), a to je zadovoljstvo platio 300.000 evra.

Posle samo jedne veoma dobre sezone rođenog Novosađanina, TSC bi mogao da zaradi čak deset puta više.

Naime, američki ogranak španskog Asa piše da je član MLS lige Dajnamo Hjuston ponudio srpskom superligašu čak 3.000.000 evra kako bi doveo Pantovića u svoje redove.

Veliko interesovanje iz SAD vlada kada je u pitanju fudbaler koji je na 43 nastupa ove sezone postigao 12 golova i upisao devet asistencija, navodno Pantovića želi i Minesota koja za sada nije konkretna poput Hjustona.

Dajnamo je već ispratio nekoliko Pantovićevih utakmica uživo, pa je tako poslao ponudu na koju će tim iz Bačke Topole uskoro morati da odgovori.

Pantović je omladinski staž proveo u Vojvodini i Crvenoj zvezdi, koja ga je potom poslala na pozajmicu u Grafičar, a pošto nije dobio priliku u prvom timu "crveno-belih", to je iskoristio Voždovac koji ga je leta 2020. godine prvo doveo na pozajmicu, a godinu dana Pantović je postao punopravni član "zmajeva" sve do prošlog leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke