TSC dočekuje Kolubaru u dobrom raspoloženju i traži potvrdu boda sa "Marakane"

Autor: Lazar Nikolić
petak 09.09.2022.
16:15
Izvor: Sportske.net, Beta

Trener Lazetić smatra da je ovaj susret derbi kola.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je danas da je njegova ekipa puna pozitivne energije, ali da se ne opušta pred predstojeću utakmicu sa Kolubarom u Super ligi Srbije.

"Kolubara nam dolazi u dobrom momentu i za njih i za nas. Predstojeću utakmicu posmatramo kao svojevrsan derbi, s obzirom da nas na tabeli dele samo dva boda razlike", rekao je Lazetić, prenosi klub.

Fudbaleri TSC-a su u prethodnom kolu odigrali nerešeno u Beogradu sa Crvenom zvezdom 1:1, a sutra će dočekati Kolubaru u meču 11. kola domaćeg šampionata.

Posle deset odigranih kola, TSC zauzima peto mesto na tabeli sa 17 bodova, dok je Kolubara osma sa 15 osvojenih bodova.

"Lazarevčani su ove sezone pokazali da zaslužuju maksimalan respekt, pobedili su Čukarički, imaju i sjajnog trenera koji ih već dugo vodi i dobro poznaje svoj tim i prilike, a vidno je da su njegovi igrači uhvatili sve što on želi", rekao je Lazetić.

"Od svih utakmica koje smo igrali na domaćem terenu, čini mi se da je pred nama najozbiljniji i najorganizovaniji protivnik", dodao je on.

Lazetić je pozvao publiku da u što većem broju dođe na stadion i pozdravi igrače posle dobre utakmice u Beogradu, ali i da im pruži potrebnu podršku na predstojećem meču.

"Svi znamo da Zvezda na svom terenu veoma retko gubi bodove i da su od početka sezone svakom protivniku davali po tri četiri, čak i pet golova, tako da od publike očekujem dobru podršku zbog prošle utakmice, ali i zbog sjajnog rivala koga dočekujemo", kazao je Lazetić.

"Mi ćemo biti spremni, pogotovu na krilima boda osvojenog protiv Zvezde. Podigli smo moral i timski duh, u ekipi se prepoznaje ozbiljno zajedništvo. Ipak, i momci i ja smo svesni da nam je na našem terenu potrebna potvrda tog boda", istakao je on.

Lazetić je naveo da veruje da će njegov tim odigrati dobar meč.

"Fokusirani smo na sebe i prihvatamo da smo verovatno favoriti na ovoj utakmici, ali znamo da nam neće biti lako i da ćemo morati da damo maksimum da dođemo do povoljnog rezultata i tako potvrdimo dobru formu i bod koji smo uzeli na Marakani", zaključio je trener TSC-a.

Utakmica TSC - Kolubara igra se sutra od 19.00 na stadionu "TSC Arena".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke