TSC doveo hrvatskog štopera

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 31.05.2021.
16:58
Izvor: Sportske.net

Štoper koji već ima dosta iskustva stigao je u redove ekipe iz Bačke Topole.

FK TSC
FK TSC

Povezane vesti

Ekipa TSC iz Bačke Topole je dovela prvo pojačanje za novu sezonu, a radi se o Josipu Ćalušiću. 

U pitanju je momak koji je 1993. godište, ugovor je potpisao na dve godine, a stiže iz ekipe Celja sa kojom ima osvojenu šampionsku titulu u sezoni 2019/20. Igra na poziciji štopera. 

"Zadovoljan sam što sam došao u TSC. Hvala upravi kluba što su me prepoznali i doveli i iskreno se nadam da ću opravdati očekivanja. Prošao sam celu Dinamovu školu, igrao sam za njih, kao i za slovenačko Celje. Radujem se početku nove sezone u novom u ovako profesionalnoj ekipi i nadam se dobrom početku sezone, kao  i kvalifikaciji za Evropu, jer mi je jasno da je to najveći cilj TSC-a", rekao je Ćalušić. 

Svoje mišljenje dao je i sportski direktor kluba Mirko Jovanović. 

"Sezonu smo otvorili dovođenjem novog igrača, Josipa Ćalušića  iz FK Celje. Znamo da je  i on imao veliku želju da dođe u TSC, bez obzira na druge ponude koje su bile čak finansijski izdašnije. Za naš klub to je velika stvar jer shvatamo da smo prepoznati u regionu kao  sredina u kojoj igrači imaju priliku da se razvijaju. Za Ćalušića  verujemo da će pružiti mnogo klubu i da će nam pomoći da ostvarimo planove i ambicije koje smo zacrtali za sledeću sezonu", rekao je Jovanović.

Naravno, biće još pojačanja. 

"Pravićemo manje promene u igračkom kadru, ne neke krucijalne, ali moramo dovesti još mladih igrača kako bi pojačali konkurenciju bonus igrača. U narednom periodu ne planiramo velike turbulencije, ali u svakoj predsezoni  ekipa se mora osvežiti i pojačati, a ja verujem da ćemo imati dobar prelazni rok kao i svaki do sada", rekao je Jovanović. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke