TSC je večeras preskočio Partizan i zajedno sa Zvezdom grabi ka Ligi šampiona!

Autor: Darko Mitrović
subota 18.03.2023.
19:59
Izvor: Sportske.net

Ekipa Žarka Lazetića sada zauzima mesto koje vodi ka Ligi šampiona.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Najnoviji kiks Partizana koji je juče u Humskoj poražen sa 2:1 od Radnika iz Surdulice večeras je iskoristio TSC.

Tim iz Bačke Topole je večeras na svom terenu savladao lučansku Mladost sa 2:1 i tako preuzeo drugo mesto na tabeli sa 55 bodova, jednim više od Partizana koji sada zauzima treću poziciju.

Gosti iz Lučana su odolevali do 15. minuta, kada je Cvetković odlično šutirao sa ivice kaznenog prostora, iskosa sa desne strane u bliži ugao i savladao golmana Mladosti.

Dvadeset minuta kasnije prednost je udvostručena, a strelac drugog gola bio je Saša Jovanović. Petar Ratkov i on su protutnjali u kazneni prostor Mladosti, na kraju Ratkov sa desne strane asistira, a Jovanović preciznim udarcem pod prečku pogađa mrežu za 2:0.

Samo dva minuta kasnije, u 38. minutu, još jedna odlična akcija TSC-a, centaršut sa leve strane i pogodak Petra Ratkova, ali taj gol nije priznat posle provere u VAR sobi, zbog minimalnog ofsajda u kom se nalazio napadač TSC-a.

Mogao je domaći tim da osigura trijumf znatno pre kraja meča, ali nekoliko prilika nije iskorišćeno, pa je Mladost u finišu iznudila jedanaesterac i golom Nemanje Tomića sa bele tačke smanjila na 2:1.

Čak 16 šuteva imali su domaći u ovom meču, gosti ukupno tri, pa je TSC zaslužio i ubedljiviji trijumf.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke