TSC kao Partizan, Krstajić poslao važnu poruku

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 09.08.2021.
21:20
Izvor: Sportske.net

Sjajan početak kluba iz Bačke.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaleri TSC-a jedini su uz Partizan koji nakon četiri kola imaju maksimalan učinak, pa i ne čudi zadovoljstvo na licu trenera Mladena Krstajića posle velike pobede protiv Radničkog u Nišu.

Tim iz Bačke Topole je slavio na vrućem terenu na "Čairu" sa 2:1, ali je većim delom drugog poluvremena grčevito branio prednost stečenu tokom prethodnog dela igre.

"Prvo poluvreme je bilo odlično, kontrolisali smo igru. U drugom smo zasluženo poveli, mogli da damo još neki pogodak, ali primili smo jeftin gol. Dobili smo veliki Radnički. Čestitam momcima. Moramo ići dalje. Milina je biti na ovom mestu. Bitno nam je da igramo od utakmice do utakmice i da nemamo kompleks višeg cilja", rekao je Krstajić u kamere Arene sport.

Trener domaćeg tima Aleksandar Stanković rekao je da je njegov tim "prespavao" prvo poluvreme, ali da je u drugom imao šansu da to nadoknadi.

"Čestitam obema ekipama na fer i dinamičnoj igri. Propustili smo šansu u prvom poluvremenu. U drugom smo izašli hrabro, ugrožavali ih i imali šanse koje nismo iskoristili. Česitatam TSC-u na zasluženoj pobedi. Imali smo dve dobre prilike na kraju, ali to je fudbal", rekao je Stanković.

TSC će pokušati da nastavi trijumfalnu seriju protiv kragujevačkog Radničkog na svom terenu, dok Radnićki gostuje Čukaričkom u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke