TSC naučio kako sa Zvezdom, Đakovac na Marakani upalio crveni alarm!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 01.11.2023.
21:00
Izvor: Sportske.net

"Crveno-beli" ponovo odigrali ispod očekivanja i ispustili dva boda.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su na domaćem terenu sa ekipom TSC-a iz Bačke Topole rezultatom 1:1 u zaostalom meču osmog kola Super lige Srbije.

Gosti iz Bačke Topole su u dramatičnoj završnici uspeli da izbegnu novi poraz od "crveno-belih" i to zahvaljujući golu Ifeta Đakovca u prvom minutu nadoknade vremena.

Prvo poluvreme donelo nam je nekoliko uzbuđenja u zaostalom derbi susretu osmog kola Super lige Srbije, pri je zapretio Hvan udarcem sa distance, a nedugo zatim i Ivanić čiji je udarac odbranio Simić.

Uzvratio je na drugoj strani Jovanović, a peh za Zvezdu dogodio se sredinom drugog poluvremena kada je Nedeljković morao da izađe iz igre zbog povrede glave, pa je ušao Lazar Nikolić.

Odmah zatim, TSC je propustio zicer kada je Jovanovićev udarac sa nekoliko metara uspeo da odbrani Glazer, te je lopta završila u korneru.

Odličnu priliku imao je na drugoj strani Lučić posle dodavanja Bukarija, novopečeni reprezentativac Srbije gađao je daleko iznad gola.

Sudija Mitić je jednu spornu situaciju rešio dosta lako posle duela Olajinke i Ćalušića, pa penala za Zvezdu nije bilo.

Drugo poluvreme počelo je velikom ofanzivom "crveno-belih" koji su u potpunosti preuzeli inicijativu i počeli da ređaju šanse pred golom Simića.

Hvang je u nekoliko navrata iskušavao iskusnog čuvara mreže koji je jednom prilikom morao i da odreaguje posle udarca reprezentativca Južne Koreje.

Veliku priliku propustio je i Olajinka iz peterca, nakon njega i Ivanić, dok je na drugoj strani terena do gola mogao Jovanović kada je pogodio spoljni deo mreže.

Zvezdu je pokrenuo ulazak Aleksandra Kataija, iskusni fudbaler umalo je po ulasku u igru postigao gol kada je njegov udarac iz mrtvog ugla odbranio Simić, ali spasa nije bilo u 83. minutu.

Posle velike gužve u kaznenom prostoru TSC-a i udarca Mijatovića nakon kojeg se lopta od stative odbila do Kataija, "Magiko" je glavom ćušnuo loptu u mrežu gostiju.

Nakon toga, TSC je krenuo na sve ili ništa, činilo se da će Zvezda ostvariti važnu pobedu, ali tako nije mislio Ifet Đakovac.

Rezervista na ovom meču je posle duge lopte dobio pas od Milovanovića, ušao u kazneni prostor i spretno savladao Glazera za šok i nevericu navijača "crveno-belih".


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke