TSC pao u nadoknadi, Metalac slavi Đurića

Autor: Aleksandar Golubović
petak 19.11.2021.
19:55
Izvor: Sportske.net

Bodovi idu za Gornji Milanovac.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Metalca ostavirli su veliku pobedu na otvaranju 17. kola Linglong Superlige Srbije pošto su slavili na gostovanju TSC-u u Bačkoj Topoli sa 2:1 pogotkom dvostrukog strelca Vasilija Đurića.

Fudbaleri Metalca stigli su do vođstva na isteku 20. minuta, a strelac je bio Vasilije Đurić, koji je rutinski prosledio loptu pored golmana domaćeg tima.

Đurić je sjajno iskoristio asistenciju Filipa Stuparevića i slabijom levom nogom inteligentno iskoristio način da savlada Nenada Filipovića.

Pre nego što je priznat gol, proveravao se VAR radi mogućeg ofsajda, ali je pogodak priznat.

Izjednačenje je usledilo u 23. minutu, a mrežu gostiju zatresao je Jug Stanojev. Pogotku su prethodile greške Vasiljevića i Antonijevića, a Stanojev je lako u dalji ugao postigao gol.

Nakon izjednačenja domaćin je preuzeo inicijativu. Stanojlović je imao dva solidna pokušaja, a u nadoknadi vremena TSC je bio najbliži preokretu, ali se istakao i golman gostiju Strahinja Savić.

I u drugom poluvremenu TSC je bio bliži drugom golu, a najbolju priliku je imao na 15 minuta pre kraja meča, međutim Savić je izvanredno osujetio pokušaj Ratkova.

Sve je moglo da padne u vodu da je Šarić u 88. minutu iskoristio najbolju priliku za Metalac, ali je veliki gostujućeg igrača mogao da kazni Ratkov, čiji udarac glavom je završio pored gola.

Pobedu Metalcu obezbedilo je Vasilije Đurić u prvom minutu nadoknade vreme pošto je rutinski savladao Filipovića, ali je već u narednom napadu dosuđen penal za TSC, međutim VAR je pokazao da je prekršaj bio van šesnaesterca.

Metalac je ovom pobedom prekinuo seriju poraza, dok je TSC produbio seriju bez trijumfa i nastavio veliku krizu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke