TSC želi osvetu protiv "zmajeva"!

Autor: Ivan Cvetković
petak 16.04.2021.
16:10
Izvor: Sportske.net, Beta

Fudbaleri TSC-a u nedelju dočekuju Voždovac u utakmici 32. kola Super lige Srbije.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Pomoćni trener fudbalera TSC-a Krsto Jokić rekao je danas da će njegova ekipa u predstojećem meču Super lige Srbije pokušati da se revanšira Voždovcu za poraz u prvom delu sezone.

"Sigurno je da nas očekuje specifična utakmica za vikend. U goste nam dolazi ekipa Voždovca koja nas je u jesenjem delu prvenstva pobedila sa 2:0 na svom terenu, tako da nam je to jedan dodatni motiv da u nedelju pobedimo", rekao je Jokić, prenosi klub.

Fudbaleri TSC-a u nedelju dočekuju Voždovac u utakmici 32. kola Super lige Srbije.

Voždovac će u Sentu stići s novim trenerom, Predragom Roganom.

"Utakmica će biti interesantna i po tome što Voždovac ima novog trenera, koji će imati nove zahteve u igri... Dobro poznajemo Rogana i dobro smo se pripremili, znamo da i on isto dobro poznaje našu ekipu i to će biti posebna specifičnost ove utakmice", rekao je Jokić.

Levi bek TSC-a Nemanja Petrović rekao je da ekipa Voždovca nekoliko godina unazad ima prepoznatljiv stil i veoma dobre igrače.

"Došao im je novi trener, ali mislim da nisu imali dovoljno vremena da sa njim rade i da promene svoj stil igre, pa verujem da će se držati ranijeg sistema i na ovoj utakmici. Naravno, mi ćemo se držati našeg stila, bićemo čvrsti i idemo na pobedu", rekao je Petrović.

Krilni napadač Jug Stanojev takodje je pohvalio igru Voždovca, ali je istakao da će TSC igrati veoma motivisano.

"Ekipa Voždovca uvek želi da ima loptu u posedu i hoće da igra fudbal, ali mi moramo biti maksimalno fokusirani i skoncentrisani i nećemo odustati od naše igre. Zato se nadamo se pobedi", rekao je Stanojev.  

TSC trenutno zauzima sedmo mesto na tabeli Super lige Srbije sa 46 bodova, dok je Voždovac na 11. poziciji sa 38 osvojenih bodova.

Utakmica se igra u nedelju od 19.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke