Tumba već bivši?! Četiri kandidata za klupu ''Orlova'', novi selektor da prikrije sve druge probleme?!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 30.11.2020.
16:46
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Marko Pantelić je na potezu, ali spekulacije uveliko traju.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti


I dok Pantelić uveliko radi na svom novom zaduženju, u medijima se već spekuliše u kom pravcu se razmišlja u FSS po pitanju novog selektora.

''Informer'' je danas otkrio svoje nezvanične informacije da su, navodno, četiri kandidata u igri za Tumbakovićevog naslednika: trener Al Ahlija Vladan Milojević, trener Bolonje Siniša Mihajlović, trener Redinga Veljko Paunović i stranac ''sa ozbiljnom karijerom''.

Od ta četiri kandidata, Mihajlović i Paunović deluju kao najmanje realne opcije, zbog njihovih obaveza u Italiji, odnosno Engleskoj, ali pre svega želji da na tom terenu ostanu i u narednom periodu.

Vladan Milojević je zbog toga u prednosti i prema tim saznanjima, sa njim će vrlo brzo započeti pregovori. On, naravno, ima odličan ugovor u Al Ahliju, kome bi FSS u slučaju dogovora sa bivšim trenerom Zvezde morao da plati određeno obeštećenje, ali osim finansijskih uslova koje ima u Saudijskoj Arabiji, sve drugo ide u prilog Milojevićevom povratku u Evropu, po mogućstvu na klupu Srbije.

Ali, ako se pojavi neki stranac raspoložen da Srbiju odvede na Mundijal...?

''Stranac bi bio fantastično rešenje samo ako bi to bio neki toliko atraktivan stručnjak da javnost svu pažnju usmeri na njega i zaboravi na ostale probleme FSS'', prenosi ''Informer'' navode svog izvora, uz ocenu da Tumbaković ''neće ostati selektor''.
-
Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LFC*19
Tuesday, 01.12.2020
10:24

Vladan ima posao, Sinisa ima posao, Paun takodje, znaci trener je stranac sa ozbiljnom karijerom. Ali kako oni znaju sto bi ocekivali svi navijaci... Pazi Miloje, Paun ili Sinisa :))) Kad ono neznani junak :))))

avatar
Dorian Budimlic
Tuesday, 01.12.2020
01:24

Naravno, vec se zna da je Milojevic - teleca glava, mesar iz prnjavora, ovi ostali su tu da se ubaci novinarska patka, pa taj Milojevic sedi po kaficima sa lokalnim krimosima sa Banovog Brda, tzv menadzerima, ako on bude selektor ja vam potpisujem da cete videti mnoge fudbalere famoznog biznismena sa Banovog Brda

avatar
Goran Dundalk ????????????
Monday, 30.11.2020
23:50

Treba nam mladji selektor, koji forsira moderan fudbal, po mogucstvu nemac.

avatar
Manitu
Monday, 30.11.2020
22:38

Premalo vremena su dali Tumbi...

avatar
Mad Max
Monday, 30.11.2020
22:28

Potrebno nam je jako ime, neko sa igračkom prošlošću i autoritetom. Neko koga će igrači bespogovorno slušati a da pritom ima znanja i iskustva. Po meni, to je Dragan Stojković Piksi.

avatar
cupavci
Monday, 30.11.2020
21:43

Hahahahah Pantrlic bira selektora. Stručnjak hahahha

avatar
Колатерална Штета
Monday, 30.11.2020
21:09

A Slaviša Jokanović? Radi u Kataru, ali mislim da je bolja opcija od svih navedenih, 2 puta je uveo tim iz Championshipa u PL, vodio tim u PL. Ima dosta više autoriteta od Milojevića. Od Mihajlovića i Paunovića je bolja opcija, samo u tome što je realnije da on dođe nego neko od ove dvojice...

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 30.11.2020
23:48

Svakako je bolja opcija od njih, Jokanovic je najzvucnije ime od svih trenera koji su Srbi.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 30.11.2020
20:15

Stranac sa ozbiljnom karijerom, a pozeljno bi bilo da to bude stariji strateg. Nece biti podela ako dodje neko koga svi mogu da ''pljuju'',
a da to nema veze sa klupskom opredeljenoscu, definitivno treba razmisljati o tome.

avatar
boris96pfk
Monday, 30.11.2020
19:59

UPRAVA NAPOLJE

avatar
svojnasvome
Monday, 30.11.2020
18:56

Milojevic xaxaxa.....lakrdija