Turci otkrivaju, Partizan prodaje beka?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 26.01.2023.
17:17
Izvor: Sportske.net

Jesenas je odigrao 13 utakmica za Partizan.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Neočekivano mirno protiče ovaj prelazni rok u Partizanu. Iz kluba je tokom jeseni bilo najava da će se ekipa ''sigurno'' pojačati jednim ili dvojicom kvalitetnih igrača do početka drugog dela sezone, ali trenutno po tom pitanju vlada zatišje.

Istovremeno, počinju da se šire glasine i da bi pojedini igrači uskoro mogli da napuste ekipu iz Humske, poput mladog Sameda Baždara za koga sa više strana postoji interesovanje iz inostranstva, a danas pojedini turski mediji najavljuju još jedan potencijalni transfer.

Tamošnji superligaš Ankaraguču je u potrazi za desnim bekom, a navodno je bek Partizana Aleksandar Filipović na njihovom radaru.

Čak ima i spekulacija da je dogovor već postignut, ali sportski direktor kluba Emre Jildiz nije govorio o imenima, već je otkrio samo da je sa jednim igračem postignut dogovor.

''Kupili smo avionske karte za dvojicu igrača, a postigli smo načelni dogovor sa jednim igračem'', izjavio je Jildiz.

Naredni dani pokazaće da li je baš Filipović jedan od te dvojice.

Inače, Filipović je prošlog leta došao u Partizan iz BATE Borisova, odigrao je 13 utakmica, uz po jedan gol i asistenciju, a povrede su ga sprečile da taj učinak bude znatno bolji. Ugovorom je sa crno-belima vezan do juna 2025. godine, pa je jasno da ako postoji zainteresovani klub, u ovom slučaju Ankaraguču, moraće da plati i određeno obeštećenje.

-


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke