Turci pitaju za cenu, Zvezda posle šest meseci ostaje bez Krasoa?

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 11.01.2024.
11:30
Izvor: Sportske.net

Konkretno interesovanje postoji, čeka se zvanična ponuda.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Odlazak Baraka Bahara sa klupe Crvene zvezde i povratak Vladana Milojevića na Marakanu mogao bi značiti i veće kadrovske promene u redovima srpskog šampiona.

Nakon grupne faze Lige šampiona, Zvezda je ostala sa velikim rosterom koji će, tvrde u klubu, pokušati da smanje.

Tako su zanimljivi i natpisi turskih medija da se napadač Zvezde Žan Filip Kraso (26) nalazi na radaru Bešiktaša, te da su istanbulski "orlovi" već upitali klub u vezi cene za napadača iz Obale Slonovače.

Kraso je na početku sezone u Zvezdi delovao kao ogromno pojačanje, međutim dolaskom novih fudbalera pred kraj prelaznog roka, Bahar mu je smanjivao minutažu, a često je igrao i u veznom redu iako se radi o klasičnom napadaču.

I pored toga, Kraso je uspeo da zabeleži osam golova i upiše četiri asistencije na 21 nastupu u svim takmičenjima, što je očigledno privuklo pažnju Bešiktašu koji je pitanje napadača u prethodnih nekoliko nedelja želeo da reši i dovođenjem fudbalera Partizana Mateusa Saldanje.

Kako su "crno-beli" odbili takvu mogućnost, Bešiktaš se okrenuo drugim opcijama, mada turski mediji ne spominju koliko je klub spreman da ponudi.

Kraso je u Zvezdu stigao kao slobodan igrač, a njegova tržišna cena prema Transfermarktu procenjuje se na 5.500.000 evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke