Tviter već ''gori'', Partizanu evro-titula?!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 19.04.2021.
21:57
Izvor: Sportske.net

Šta mislite da Partizan iz cele ove priče koja je uzdrmala evropski fudbal izađe kao dobitnik?

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Pokretanje evropske Superlige tema je dana širom Evrope, i to ne samo sportska tema dana. Oglašavaju se i čelni ljudi Velike Britanije, Italije, Francuske, mišljenja su oprečna, ali je u startu utisak da je većinska fudbalska javnost protiv namere najbogatijih klubova Evrope da pokrenu svoje zatvoreno takmičenje.

UEFA najavljuje oštre sankcije za klubove koji budu učestvovali u toj Superligi, pominje se mogućnost da im se zabrani učešće u nacionalnim šampionatima, da se igračima iz tih klubova zabrane nastupi za nacionalne timove, a sve je otišlo dotle da su se danas pojavile i spekulacije kako će navodno klubovima koji uđu u Superligu biti ''izbrisane'' titule prvaka Evrope koje su osvojili pod okriljem UEFA.

Ovo poslednje je posebno obradovalo navijače Partizana, s obzirom da su crno-beli 1966. godine igrali u finalu Kupa šampiona protiv Real Madrida i izgubili rezultatom 2:1. Dakle, ako se Realu oduzme ta titula, onda je lako zaključiti šta bi to značilo za crno-bele.

Reakcije Partizanovih pristalica, ali i ne samo njih, na tu temu večeras se već pojavljuju na društvenim mrežama, a u prilogu su neki od njihovih komentara sa Tvitera, što šaljivih, što i ozbiljnijih. 

*


*


*


*

*


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Tuesday, 20.04.2021
17:22

Значи, неће више бити петнаестоминутни прваци Европе? https://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:793898-PARTIZAN-NA-DANASNjI-DAN-PRE-53-GODINE-IGRAO-U-FINALU-KES-Prvaci-Evrope-15-minuta