TVITOVI - Da li je Stolica dugom pričom uspeo da pridobije ''Grobare''?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 09.06.2022.
17:15
Izvor: Sportske.net

Za početak...

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Dugo je danas novi šef stručnog štaba Partizana Ilija Stolica razgovarao sa novinarima na zvaničnoj promociji po dolasku na klupu crno-belih. Neke od njegovih izjava se već citiraju, poput one koja je posebno izdvojena na zvaničnom Tviter nalogu kluba:

''Dolazak u Partizan je velika odgovornost. Moje zadovoljstvo i sreću koju osećam je teško objasniti, jer moje vezivanje za Partizan je dugogodišnja emocija koja je toliko velika da prevazilazi bilo kakve izazove''.

Najavio je da ćemo gledati Partizan koji će dominirati igrom na terenu, uz nadu da će navijači dolaziti u velikom broju na stadion i da će biti zadovoljni onim što će im njihovi ljubimci prikazivati.

''Siguran sam da će naša igra pobrati simpatije navijača Partizana. Navijači će dobiti zadovoljstvo gledanjem svoje ekipe. Na sve što ne možemo da utičemo ostavićemo sa strane i biti ponosni Partizanovci", još jedna je od poruka novog trenera Partizana.

A kako navijači reaguju na ove njegove reči? 

Stiče se utisak da ih je opčinio svojom elokvencijom i načinom razmišljanja i da njihove reakcije danas nisu tako oštre kao juče posle zvanične potvrde da će upravo on naslediti Aleksandra Stanojevića na klupi crno-belih.

U prilogu su neke od tih reakcija sa Tvitera.

-



-


-


-


-


-


-

-

-


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko1234
Friday, 10.06.2022
11:11

Nismo mi glupi. Ovo vise nije nas Partizan. Vlast ptavi neki novi partizan, postavili su svoju upravu i sad rade sta im je volja.