TVITOVI - Kakvo oduševljenje Zvezdinih navijača: ''Hvala ti, Bahare''!

Autor: Darko Mitrović
utorak 04.07.2023.
20:45
Izvor: Sportske.net

Ogromna promena raspoloženja u odnosu na prošlu sezonu!

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Iako se Crvena zvezda prošle sezone ''prošetala'' do treće uzastopne duple krune, često se moglo osetiti nezadovoljstvo Zvezdinih navijača načinom na koji je igrala ekipa tadašnjeg trenera Miloša Milojevića.

Ovog leta ekipu je preuzeo iskusniji izraelski stručnjak Barak Bahar i odmah počeo da povlači hrabre poteze, poput odluke da se odrekne usluga do sada neprikosnovenog golmana i kapitena Milana Borjana.

I ne samo to, izgleda da je i izbor pojačanja bio dobar, a da Bahar uspeva da tokom priprema napravi odličan miks dojučerašnjih omladinaca sa starosedeocima i novajlijama.

To se danas najbolje videlo u pobedi nad Zenitom u Sankt Petersburgu od 2:1.

Odličan utisak su ostavila pojačanja, poput Olajinke, golmana Glazera, Stamenića, u drugom poluvremenu i Žan-Filip Kraso, ali navijači su oduševljeni kako se u veoma jakom timu Crvene zvezde snalaze i Zvezdini talenti Nedeljković, Šljivić, Lučić, Mijatović kojima je trener Bahar dao značajnu minutažu u prvim pripremnim mečevima.

Sve u svemu, mnogo pozitivnih komentara dobio je i Bahar, ali i kompletna Zvezdina ekipa večeras na društvenim mrežama, a u prilogu smo izdvojili samo neke od njih...

-


-


-


-


-


-


-


-


-

-

-


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke