TVITOVI - Ko je Zvezdin zaboravljeni glavni "šraf" i da li je Puma pojačanje?

Autor: Mladen Heleta
subota 27.07.2024.
22:23
Izvor: Sportske.net

Buran meč, a burno je i posle njega.

Dimitrije Vasiljević/STARSPORT
Dimitrije Vasiljević/STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde su napravili kiks već u drugom kolu Super lige Srbije i odigrali 2:2 protiv Mladosti iz Lučana na svom stadionu.

S obzirom na to da je šampion Srbije gubio 0:2 do 85. minuta, može se reći da se spasio poraza, ali ovakav ishod ne može da obraduje navijače crveno-belih.

Oni su veoma aktivni na društvenim mrežama nakon utakmice, dosta je kritika i ukazivanja na određene greške u timu, a tu su, naravno, i pristalice Partizana, koje raduje to što njihov tim sada ima dva boda više od Zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dule
Saturday, 27.07.2024
23:23

Nije mi jasno ko skautira ove igrace sto se dovode u Zvezdu.Pa zar toloko ne vide te dovode duple igrace koji su slabiji po kvslitetu od ovih sto imamo.Piter je mnogo bolji igrac od Pume,Kanga od Dalasija.Trebalo je dovesti centralnog veznog tipa Sanoga samo malo brzeg koji ce biti takozvani osigurac.Kataji i Rodic ne mogu igrati vise ozbiljan fudbal.xZvezda igra mnogo spor fudbal ,a sa boka niko neume da posalje ostar centarsut koji bezi od golomsna.Nije mi jasno da se ne vezba na treningu da se gadja igrac u sesneaest metara vec lupaju po lopti reda radi.Strasno je kakose panicno branimo u sesnaest metara bez agresivnog ilaska na blok od osno loptu.Sve u svemu nista mi se ovo ne dopada pogotovo ovih jedanaest iz prvog poluvremena,bez krvi,ideje,anemicno.