TVITOVI - Zvezdaši predlažu novog golmana, stigli su i do Vanje!

Autor: Darko Mitrović
sreda 31.05.2023.
20:32
Izvor: Sportske.net

Zanimljiva razmišljanja Zvezdinih navijača na Tviteru.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Pitanje novog golmana izbilo je u prvi plan među navijačima Crvene zvezde posle današnjih nezvaničnih informacija da je novi trener Barak Bahar navodno saopštio kapitenu Milanu Borjanu da u sledećoj sezoni neće biti prva opcija za standardnog čuvara mreže.

To bi bila ogromna promena, jer je Borjan već šest godina u Zvezdi i jedan je od najzaslužnijih za devet osvojenih trofeja u tom periodu i brojne evropske uspehe.

Ipak, on već ulazi u pozne golmanske godine, pa je možda i pravo vreme da se razmišlja o njegovoj alternativi.

Na tu temu večeras razmišlja i ''armija'' Zvezdinih navijača od kojih se mnogi oglašavaju na Tviteru, iznoseći svoje predloge i želje za potencijalno pojačanje na golu.

Kao što možete da vidite u prilogu, na listi njihovih želja pominju se i Mile Svilar, i Vladan Kovačević, ali i prvi golman našeg nacionalnog tima Vanja Milinković-Savić koji sa Torinom ima ugovor do juna 2026. godine. Podsetimo, on je u Torino došao pre šest godina iz poljske Lehje za 2.6 miliona evra. Sada vredi znatno više...

Sve zanimljiva imena, ali veliko pitanje je i koliko su realna kao opcije za dolazak u Zvezdu već ovog leta. Možda Bahar ima na umu i nekog stranca?


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-

-


-


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke