U centru pažnje nemačkih medija "pakao" i prekid u Humskoj, šta kažu o Partizanu?

Autor: Ivan Cvetković
petak 14.10.2022.
10:45
Izvor: Sportske.net

Interesantni redovi mogu se pročitati u nemačkim medijima.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana pobedili su sinoć na stadionu u Humskoj ekipu Kelna sa 2:0, u utakmici četvrtog kola Grupe D Lige konferencija.

Domaći tim je do druge uzastopne pobede u Ligi konferencija došao golovima Fusenija Dijabatea u 15. i Rikarda Gomeša u 52. minutu.

Dva kola pre kraja grupne faze, "crno-beli" zauzimaju prvo mesto na tabeli sa osam bodova, pet ima Nica, dok Keln i Slovacko imaju po četiri boda.

Interesantno je zapažanje nemačkih medija sa meča u Beogradu, nisu se puno raspisali, a uglavnom su pored poraza Kelna potencirali i prekid utakmice zbog pirotehničkih sredstava.

"Još jedan Kelnov evropski brodolom, igrači pobedili sami sebe", stoji u rezimeu teksta u čuvenom Bildu.

"Partizan ponovo dobio bledi Keln, Srbi iskoristili sve od malobrojnih prilika", piše novinar Kikera.

Lokalni Rundšau podsetio je na uzavrelu atmosferu u Beogradu i praktično već otpisao "jarčeve" iz trke za drugu rundu.

"Poraz od Partizana za evropsku eliminaciju. Oni koji dolaze u Beograd protiv Partizana treba da znaju šta da očekuju, uzavrela atmosfera uplašila je mnoge protivnike, ali to saznanje nije mnogo pomoglo Kelnu", piše lokalni list.

Kelner Štat Uncajger primetio je "Partizan sa sjajnom defanzivom", Ekspres napominje "pakao od stadiona Partizana" i "najslabiju evropsku partiju Kelna", pa se u tom listu uzdaju u povoljan rezultat u Nici gde je Slovacko dobilo sa 2:1.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke