U danu kada je Stanojević ljut kao ris, Suma rešio da sve ispriča!

Autor: Darko Mitrović
sreda 22.09.2021.
18:39
Izvor: Sportske.net

Da li je nova bura na vidiku?

Srdjan StevanovicStarsport.rs ©
Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Povezane vesti

Kakav dan u Partizanu!

Kada je izgledalo da su se utisci posle derbija slegli i da se ekipa Partizana mirno priprema za sutrašnje gostovanje u Lučanima, jedan potez Crvene zvezde uticao je da trener crno-belih Aleksandar Stanojević burno reaguje na konferenciji za medije koju je potom bez pozdrava napustio. Podsetimo, aktuelni šampion je tražio da mu se odloži i drugi meč od početka ove sezone, ovoga puta protiv Voždovca zbog virusne infekcije kod desetorice igrača, što trener crno-belih tumači kao bezobrazluk.

Međutim, samo par sati kasnije, na Instagramu se oglasio i fudbaler Partizana Sejduba Suma koji je najavio da će od 19 časova sve da ispriča o svom trenutnom statusu u Partizanu, posle brojnih pitanja koja su mu postavljali navijači crno-belih.

''Biću uživo na Instagramu jer mnogo ljudi želi da me pita šta se dešava i ja ću im reći istinu. Ne želim više da ćutim, moram reći šta imam'', poručio je Suma.

Ovu poruku Suma je napisao uz zajedničku fotografiju sa Takumom Asanom i Umarom Sadikom koji su prošle sezone napustili ekipu Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke