"U Francuskoj me terali da igram povređen, kada je stigao poziv Zvezde..."

Autor: Ivan Cvetković
sreda 05.06.2024.
09:45
Izvor: Sportske.net

​Luka Ilić se vratio u Crvenu zvezdu i biće na raspolaganju Vladanu Milojeviću posle sezone u drugoj ligi Francuske gde je nastupao za Trou.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Klub u vlasništvu Siti grupe nije uspeo da se vrati u elitni rang takmičenja, ali je 24-godišnji Nišlija imao sasvim pristojnu sezonu u kojoj je postigao pet golova i dodao tri asistencije u 19 nastupa.

Međutim, Ilić se u intervjuu za francuski Liberation Champagne osvrnuo i na neke ne tako lepe trenutke u Troi.

"Bilo je razgovora sa Njujork Sitijem, ali nisam bio zainteresovan jer nisam želeo da ostanem u Siti grupi.

Dugo sam bio odsutan sa terena u Troi jer se nisam pravilno lečio. U klubu su me terali da treniram i igram utakmice dok sam bio u velikim bolovima. Nisu me pustili da se oporavim. Ja sam profesionalac, tako da nema potrebe da se pretvaram. To nisam ja", rekao je Ilić, koji je otkrio i da nije imao dilemu kada je stigao poziv Zvezde u čijoj je omladinskoj školi prošao tri godine.

"Dosta sam iskusniji, prošao sam period koji mi je dosta značio. Bilo je i dobrih i loših stvari, ali i kao osoba sam mnogo toga naučio. Istina je da je bilo drugih ponuda, ali čim sam čuo da je Crvena zvezda zainteresovana bez razmišljanja sam odlučio. Gledao sam dosta utakmica kada sam bio slobodan, svi su fantastični igrači i dobra je stvar što je jaka konkurencija jer će to činiti tim boljim", istakao je Luka Ilić koji je nakon zajedničkog transfera u Mančester siti sa bratom Ivanom nastupao kao pozajmljeni fudbaler NAK Brede, Tventea, Troe i TSC-a iz Bačke Topole.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke