U iščekivanju novih evropskih izazova, vreme je za prvi superligaški derbi u novoj sezoni!

Autor: Beta Beta
petak 26.07.2019.
11:24
Izvor: Beta

Već u drugom kolu sastaju se aktuelni šampion i vicešampion.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Utakmicama drugog kola predstojećeg vikenda se nastavlja fudbalska Linglong Super liga Srbije, a u centru pažnje biće derbi između Crvene zvezde i niškog Radničkog.

Ovog vikenda odigraće se šest mečeva domaćeg šampionata, pošto su utakmice Javor - Partizan i Rad - Čukarički odložene zbog obaveza kluba iz Humske i sa Banovog brda u evropskim kvalifikacijama.

Drugo kolo će sutra od 18.00 otvoriti fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole i Mladosti iz Lučana. Oba tima su sezonu počela pobedama.

Dva sata kasnije na stadionu "Rajko Mitić" počeće derbi kola u kojem se sastaju aktuelni šampion i vicešampion Srbije, fudbaleri Zvezde i Radničkog. Crveno-beli su odbranu titule počeli pobedom protiv Javora, dok je Radnički bio bolji od Proletera.

U istom terminu igraće se još tri meča, a sastaju se Mačva - Indjija, Proleter - Voždovac i Radnik - Spartak.

Poslednji meč drugog kola Super lige Srbije igra se u nedelju od 20.00 kada će Napredak dočekati Vojvodinu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 26.07.2019
20:20

Derbi sramote srpskog fudbala

avatar
babaroga
Saturday, 27.07.2019
11:16

Najveca sramote srpskog fudbala je vas smesan klubic, bez prave istorije, podmetnut od neprijatelja, bez ikakvog evropskog trofeja, uvek iza velikih. Prepoznao je narod kukavicje jaje, jos vas nekolicina potomaka komunistickih generala se koprca nesto. Kada nestanete sto ce biti veoma skoro niko se nece ni setiti da ste ikad postojali. Nema vise golubara, otimacina, pretnji, sprege mafije i drzave. Placi.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 27.07.2019
23:20

Zašto ste podelili samo 3 000 karata protiv Radničkog, zašto niste podelili svih 55 000 pa da vam bude pun stadion? Neće ljudi ni za džabe da gledaju spregu mafije i države koja ne može pošteno da pobedi ni Zvezdaru u prijateljskoj utakmici nego mora sudija da im izmisli penal, ni drugoligaša TSC u kupu bez sudije, ni Dinamo Vranje u prvenstvu bez sudije, nikoga bez otimačine, a onda po vašim pravilima gde vi određujete kada će da se igra, ko će da sudi, uz prethodno napumpani budžet od države na 60M € i opet Partizan bolji od vas u međusobnom skoru, ponavljam po vašim pravilima sa izmišljenim golovima, bez pokazanih crvenih kartona igračima zvezde, izmišljenim crvenim kartonima Partizanu, nedosuđenim penalima Partizanu Partizan i tako bolji 1-2-1 sa više datih golova na strani! Prekrajate istoriju, izmišljavate prvenstvo iz 1946. koje ne postoji da biste ukrali još jednu titulu, nemate pošteno ni 5 osvojenih titula, u rangu ste sa OFK-om i Vojvodinom kada im vratite ono što im pripada, izmišljena istorija od osnivaja, prikrivate vaše vođe kluba kao što su bili Krcun, Bugarčić, Arkan i ovaj poslednji kome ime ne sme da se spomene...sve sami prijatelji srpskog naroda i Srbije. Plače narod na Kosovu i Metohiji kojeg ste se odrekli zbog titule.

avatar
Saša Ilić
Friday, 26.07.2019
12:41

Penal za Zvezdu i crveni Radničkom.

avatar
REVØLT
Friday, 26.07.2019
11:26

"Derbi La Piovra"