U jeku slavlja ekipe Novog Pazara, trener pominje mogući odlazak?!

Autor: Darko Mitrović
subota 07.10.2023.
23:39
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Neočekivana izjava trenera Pazaraca posle važne pobede.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Ekipa Novog Pazara je večeras na svom terenu savladala Vojvodinu sa 3:1, što joj je četvrti trijumf od početka sezone i izgledalo je da će na dvonedeljnu pauzu otići u sjajnom raspoloženju.

I dok su fudbaleri u svlačionici slavili trijumf nad Novosađanima, njihov trener Siniša Dobrašinović je posle meča govorio o velikom pritisku koji se stvorio pred današnje utakmice, što ga je navelo na razmišljanje da bi možda mogao i da napusti klupu Pazaraca.

''Vrhunska utakmica od strane Novog Pazara. Da bi ste dobili veliku ekipu kakva je Vojvodina morate biti na visokom nivou. Igrači su bili svesni važnosti utakmice. Napravio se takav pritisak kao da je finale Svetskog prvenstva. 

U svakoj izjavi pokušavao sam da spustim euforiju. Valjda je svima jasno da novim igračima koji dolaze od prvog kola treba vremena da se spreme, pa da se onda od njih traži kvalitet. Želja nije dovoljna, za sve je potrebno vreme. 

Ako navijači i predsedništvo kluba misle da sam ja najveći krivac za sve, moraju da znaju da sam najmanji problem. Sutra mogu da odem. Nisam ja hrabar zato što smo dobili utakmicu. Hteo sam ovo da kažem i da nismo dobili utakmicu. Za svaki sam dogovor. Imamo tri, četiri dana odmora, a od srede ćemo videti...'', zagonetno je izjavio Dobrašinović, a prenosi ''Sportski žurnal''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke