U jeku trke za Evropu, Vranješ napustio Čukarički!

Autor: Darko Mitrović
sreda 03.04.2024.
16:16
Izvor: Sportske.net

Sve po dogovoru?

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Potpuno neočekivano, u jeku prolećnog dela sezone, kada se vodi sve zanimljivija borba za mesta koja vode na evropsku scenu, Čukarički je ostao bez jednog od stubova odbrane.

Kako je danas zvanično potvrđeno iz kluba sa Banovog brda, iskusni defanzivac Ognjen Vranješ više nije član Čukaričkog, a kako i zašto je baš sada došlo do rastanka objasnio je sam fudbaler čiju je izjavu klub takođe objavio.

''Imao sam dogovor sa ljudima iz kluba da budem ovde do 1. aprila, pa da potom vidim šta i kako dalje. Odlučio sam, a naišao sam na razumevanje svih u Čukaričkom, da je najbolje da u ovom trenutku prekinemo saradnju, zbog mojih privatnih razloga.

Imam samo reči hvale za ovaj klub, saigrače i ljude zaposlene u Čukaričkom. Isto mislim i o svim bivšim trenerima, želim ekipi sve najbolje, da se izbore za ponovni plasman u Evropu i da ostvari svoje ciljeve. Retko gde sam se susreo sa ovolikim brojem mladih i talentovanih igrača, verujem da će ti momci u budućnosti imati velike karijere. Ko zna, možda i ponovo budem ovde kao igrač, nikad se ne zna'', izjavio je 34-godišnji Vranješ.

Bilo je spekulacija da će Vranješ okončati karijeru ovog proleća, ali je on ovim objašnjenjem te najave demantovao.

''Ne planiram još da završim karijeru, smatram da mogu da igram fudbal na visokom nivou. Sigurno je da ću sad malo odmoriti u narednom periodu, pa ćemo videti gde će me put odvesti. Još jednom, želeo bih da iskoristim priliku da se zahvalim svima u Čukaričkom, koji će u meni u narednom periodu imati velikog navijača'', zaključio je Vranješ.

Fudbalski klub Čukarički se ''zahvalio Vranješu za sve što je učinio za klub i želi mu mnogo sreće u nastavku karijere. Ognjen će uvek biti rado viđen gost na utakmicama svog Čukaričkog'', saopšteno je iz kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke