U kakvoj je formi Žulijen Engoj, najveća želja Ivice Ilieva?

Autor: Darko Mitrović
petak 12.11.2021.
17:25
Izvor: Sportske.net

Da li bi opravdao očekivanja?

 Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Tokom letnjeg prelaznog roka, velika želja sportskog direktora Partizana Ivice Ilieva i trenera Aleksandra Stanojevića bio je ofanzivni fudbaler belgijskog Eupena Žulijen Engoj.

Podsetimo, crno-beli su tražili još jednog napadača, kao podršku Rikardu Gomešu, izgledalo je da je dolazak Engoja gotova stvar, ali je transfer u poslednjem trenutku propao, posle čega su se u Humskoj okrenuli Kvinsiju Menigu koga su kasnije uspeli da angažuju.

S obzirom da je Iliev uveravao da bi Engoj bio pojačanje u rangu najboljih Partizanovih stranaca, čak i bolji od njih, prilika je da pogledamo kakav učinak u tekućoj sezoni ima ovaj 24-godišnji fudbaler sa državljanstvom Belgije i DR Konga.

Počeo je dobro, u prvih pet kola šampionata Belgije je postigao dva gola i upisao jednu asistenciju, ali skoro tri meseca kasnije, on i dalje ima isti učinak. Razlog tome je i povreda koja ga je u septembru odvojila od terena, pauzirao je nešto duže od mesec dana, a posle oporavka je odigrao još pet utakmica u kojima nije uspeo da dođe do izražaja.

Ono što je posebno zanimljivo, to je da njemu ugovor sa Eupenom ističe u junu naredne godine, pa bi Partizan možda mogao ponovo da pokuša da ga angažuje. Ako Iliev bude uporan kao svojevremeno prilikom dovođenja Sejdube Sume, ništa nije nemoguće...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko1234
Friday, 12.11.2021
19:19

Opet je nasmejan i veseo, zbog osvojenog boda, ili je veseo zbog neceg drugog.

avatar
Slavko1234
Friday, 12.11.2021
19:09

Neka ga vodi kuci.

avatar
Kunilingus
Friday, 12.11.2021
18:00

Prosecan igrac. Prosle sezone u prvenstvu na 32 utakmice postigao 6 golova i jednu asistenciju.