U Kragujevcu najavili jedno pojačanje, pa potvrdili dva odlaska pred put u Lučane!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 13.09.2024.
14:30
Izvor: Sportske.net

U Kragujevcu razmišljaju o narednom protivniku.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Kragujevački Radnički ima veoma bitnu utakmicu ispred sebe. 

Gostuju u Lučanima na novom terenu, i to ekipi koju predvodi Nenad Lalatović, a sve se dešava posle reprezentativne pauze. 

Na konferenciji za novinare se pojavio Adnan Jahić, pomoćni trener Radničkog. 

"Pauza je došla u dobrom trenutku, pogotovo zbog novih igrača jer smo ih fizički podigli, kao i zbog povređenih igrača. Novi su videli naš proces kako izgleda. Simović, Šerbečić i Dadić su oporavljeni od povreda", rekao je on. 

Analizirao je Mladost iz Lučana i izdvojio Sašu Stamenkovića. 

"Naredni protivnik je ekipa sastavljena od iskusnih igrača koji su prošli mnogo toga u karijerama. Ako nekoga moram da izdvojim, to je Stamenković koji brani sjajno duži period. Šef stručnog štaba Lalatović je uneo energiju u klub i taktički je doneo neke stvari u odbrani gde su stvarno kompaktni i primaju malo golova", rekao je Jahić. 

Ekipa Radničkog će ići na pobedu ovoga puta. 

"Što se nas tiče, spremni ulazimo, želimo dobar fudbal, omoguće nam njihov novi teren. Imamo veći roster, pokušaćemo od prvog minuta da idemo na pobedu. Zavisi i od protivnika, ako nas protivnik nadigra, sigurno ćemo čestitati", rekao je on. 

Najsvežija pojačanja su Golijanin i Radović. 

"Oni su došli u dobrom stanju, ali svakome ko dođe je teže da se privikne. Imamo još jedan trening do utakmice, videćemo da li će debitovati, ali mislim da mogu igrati", rekao je Jahić. 

Danas je poslednji dan prelaznog roka u srpskom fudbalu. 

"U većini stvari smo kompletirali ekipu, odavno nije bila veća konkurencija u timu. Na svakom mestu imamo kvalitetne igrače, a u toku dana ćemo možda očekivati još jedno pojačanje. Iako se ne desi, imamo dobar tim, oni mogu izvući sezonu", rekao je Jahić koji je istakao i da se tim neće gomilati novim igračima. 

Ime koje se pominje jeste Miloš Vulić, član TSC-a koji nije prijavljen za Ligu konferencija. 

Upravo zbog toga su dvojica na pozajmici od juče, to su Vukašin Bulatović i Miloš Rošević. 

"Vukašin Bulatović će nositi dres Dubočice iz Leskovca, a juče je na pozajmicu u Zemun otišao Miloš Rošević", naveo je Ivan Pavlović, portparol kluba.  

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke