U Novom Pazaru kao da se čeka Evropa - "Gradski stadion" spreman i čeka pune tribine protiv Čukaričkog

Autor: Nemanja Janošev
sreda 11.09.2024.
16:30
Izvor: Sportske.net

Sve je spremno za povratak.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Fudbalski klub Novi Pazar dočekaće Čukarički na svom "Gradskom stadionu" posle višemesečnog odsustva usled renoviranja objekta.

Novopazarci su se uželeli fudbala u svojoj kući. To se može osetiti i videti na svakom koraku u gradu. Kako i sami meštani kažu, nema ništa bitnije u Novom Pazaru u ovom trenutku nego li priprema za nedeljni okršaj sa Čukaričkim. 

"Kao da je meč koji će odlučiti Evropu", kažu nam iz kluba.

"Gradski stadion" izgleda nikada bolje. Nova travnata podloga, nove boje i neka nova energija. Ljudi iz kluba su se pobrinuli da urade brojne stvari na polju marketinga, pa se tako i u lokalnim restoranima mogu videti podmetači za ručavanje na kojima stoji poziv za utakmicu. 

Cena karata za zapadnu tribinu je 500 dinara, za istok 300,  dok će deca do 10 godina, penzioneri (sa svojim penzionerskim karticama) i dame imati besplatan ulaz.

Novi Pazar je u prošlom kolu protiv Jedinstva iz Uba prekinuo seriju poraza u domaćem prvenstvu i trenutno imaju sedam bodova. Utoliko bitnije da se što više Pazaraca pojavi i podrži ekipu u delikatnom momentu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke