U Novom Sadu derbi kola Superlige, Voša u hendikepu pred dolazak Čukaričkog!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 11.02.2021.
16:57
Izvor: Sportske.net, Beta

Fudbaleri Vojvodine sutra gostuju ekipi Čukaričkog u utakmici 21. kola Super lige Srbije

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Pomoćni trener fudbalera Vojvodine Dragan Šarac rekao je danas da njegovu ekipu očekuje teška utakmica protiv Čukaričkog, ali da će dati sve od sebe da bodove donese u Novi Sad.

"Sigurno je da nas ne očekuje laka utakmica. Igramo protiv ekipe koja je trenutno četvrta na tabeli i biće to derbi kola", rekao je Šarac, prenosi klub.

"Čukarički je pokazao da je dobra i zrela ekipa, sa mnogo iskusnih i mladih igrača, koja već tri-četiri sezone igra u maltene istom sastavu, pojačanom sa nekoliko povratnika iz inostranstva. Kao celina su dobro ukomponovan tim, koji pogotovo kod kuće ima jako malo poraza i remija", dodao je on.

Fudbaleri Vojvodine sutra gostuju ekipi Čukaričkog u utakmici 21. kola Super lige Srbije. Tim iz Novog Sada je treći na tabeli sa 42 boda, dok je Čukarički četvrti sa četiri boda manje.

"U prošlom kolu smo doživeli poraz iz jednog šuta u gol, dok mi nismo iskoristili neke naše šanse. Prvo kolo je uvek najteže, a sada nas očekuje drugo i daćemo maksimum u pokušaju da donesemo bodove u Novi Sad", rekao je Šarac.

Na utakmici protiv TSC-a, Vojvodina nije imala nijedan šut u okvir gola.

"TSC je uputio jedan šut u okvir gola i dobio utakmicu. Mi smo imali tri-četiri stopostotne šanse koje nismo iskoristili i šteta je što nismo uspeli da postignemo bar jedan gol, jer mislim da bi remi bio objektivan rezultat te utakmice. Međutim, to je fudbal", rekao je Šarac.

"Protiv Čukaričkog ćemo imati mali hendikep, jer su nam povređena trojica igrača, dvojica golmana i Zukić, koji ima problem sa skočnim zglobom i nije izvesno da li će biti u protokolu za ovu utakmicu. S druge strane, sada ozbiljnije računamo na trojicu reprezentativaca i šef će možda odlučiti da neko od njih bude i u startnoj postavi", naveo je Šarac.

Pomoćni trener Vojvodine je istakao da su fudbaleri, uprkos najavama posle meča protiv TSC-a, ove nedelje trenirali redovno.

"Situacija sigurno nije lepa za sve nas, ali igrači su, u dogovoru sa svima nama, odlučili da normalno održavamo treninge. Maksimalno smo koncentrisani na utakmicu protiv Čukaričkog, a ove stvari neka rešavaju ljudi koji treba da ih rešavaju", rekao je Šarac.

Utakmica između Čukaričkog i Vojvodine igra se sutra od 18.30.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke