U Partizan stižu ''fantastični napadači''! Iliev: ''Moraju da dođu!''

Autor: Darko Mitrović
petak 04.06.2021.
20:31
Izvor: Sportske.net, Kurir

Posle dužeg perioda, Ivica Iliev ponovo najavljuje ''transfer bombe''!

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Prelazni rok u Humskoj postaje sve zanimljiviji.

Posle kraćeg zatišja, crno-beli su juče predstavili Sinišu Saničanina, dosadašnjeg štopera Vojvodine kao prvo letnje pojačanje, ali već se najavljuju novi potezi, koji bi vrlo brzo trebalo da uslede.

Ivica Iliev je i o tome govorio u razgovoru za ''Kurir'', uz poseban akcenat na pojačanja u napadačkim redovima. Izgleda da će Partizan sledeće sezone biti mnogo ubojitiji, ukoliko se ove najave Ilieva i obistine.

''Radimo na angažovanju dvojice fantastičnih napadača! Stranaca! I moraju da dođu. Obojica! To je prioritet Partizana u prelaznom roku. Svaka velika ekipa mora da ima velike individualce. To je moja, ali i vizija trenera Stanojevića, koji je za mene najbolji trener'', izjavio je Iliev.

On smatra da će pod vođstvom Stanojevića ta dvojica ''fantastičnih igrača'' postati još bolji naredne sezone, ali se postavlja pitanje zašto to nije bio slučaj sa Sejdubom Sumom prošle sezone. I Iliev priznaje da Gvinejac nije igrao kako ume.

''Mi smo prošle godine prodali Sadika, a Suma nije imao sezonu na top nivou. I to se odmah osetilo, ostali smo bez trofeja. Sada smo u ozbiljnoj fazi pregovora sa dvojicom igrača. U rukama Saleta Stanojevića oni će biti za klasu bolji tokom sezone'', uveren je Iliev, koji je otkrio i da se radi na dovođenju i još jednog ili dvojice domaćih igrača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko1234
Sunday, 06.06.2021
20:02

Ovaj bombas je veliko zlo koliko puta je davao ostavku, uzas.

avatar
Delije Sever 021
Friday, 04.06.2021
23:23

A ovaj Babajaro iz PSZ, jel ostaje jos malo? Najvise volim ivicine bombe. Napadaci extra klase guraju se da dodju u Partizan,eno dvojica se potukla kod autokomande. Ivice, care, urnisali ste ekipu, prodali ste sve sto iole vredi i na njihova mesta ste dovodili Zivkovice, Miljkovice, Bajbekere, onog top defanzivca sto nece da udje u igru.... Doveli ste sve polutke gratis, ujedno uvecali dug kluba a para od transfera partizanske dece ni od korova. Ja mogu da razumem vucele, vazure, latinskog debeljka, to su ljudi koji su tu da uzmu neki dinar, politicari i trgovci ali ne mogu da razumem tebe, bivseg igraca partizana... Valjda para pokvari coveka, ne znam to li je...