U Partizanu rade i - čekaju!

Autor: Darko Mitrović
subota 28.09.2024.
16:30
Izvor: Beta

Hoće li konačno doći do korenitih promena u klubu?

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Pomoćni trener fudbalskog kluba Partizan Branko Vukašinović izjavio je danas da sve što se dešava u i oko kluba utiče na igrače, i dodao da momenat u kom se klub nalazi "nije sjajan".

"Sve što se dešava apsolutno utiče i na igrače. I oni sve vide, čitaju, osećaju. Čekaju, kao i svi mi ovde. Tu smo da radimo i da čekamo. Nadam se da ćemo dočekati bolje dane", rekao je Vukašinović.

"Momenat u kom se nalazimo nije sjajan, međutim, iz ove kože se ne može. Tu smo da probamo da se pomerimo korak napred. Nadam se da će se sutra to i desiti, iako Mladost ima pet uzastopnih pobeda i to protiv ekipa iz gornjeg dela tabele. U dobroj su formi i to koristimo kao motiv da spremimo naše igrače da budu pravi, kakvi nisu bili u poslednje vreme", dodao je on.

Partizan će sutra u Lučanima gostovati Mladosti, u meču 10. kola Super lige Srbije.

"Minula sedmica je počela tromo, svi mi koji smo ostali smo mnogo razmišljali o svemu. Bili smo zabrinuti zbog svega što je iza nas. Kao i u životu, kako dani prolaze, tako su atmosfera i kvalitet treninga sve bolji. Da li su momci preboleli ili nisu, znaćemo sutra", rekao je Vukašinović.

Vukašinović će sutra predvoditi Partizan, pošto je prvi dosadašnji trener Aleksandar Stanojević posle poraza od Zvezde 0:4 u ponedeljak podneo ostavku.

"Ono što su pokazali u poslednja dva treninga mi daje za pravo da verujem da će dati sve od sebe. Moramo zbog grba koji nosimo da opravdamo poverenje", izjavio je Vukašinović.

Klub je potvrdio da će novi trener Partizana biti Savo Milošević, i njegova promocija je zakazana za ponedeljak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke