U ponedeljak je žreb, i to kakav! Ovo su Zvezdini mogući rivali u plej-ofu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 28.07.2021.
22:10
Izvor: Sportske.net

Zvezda je ponovo u šampionskom ritmu, a kada je tako, Liga šampiona je veoma blizu.

Epa/Valentin Flauraud
Epa/Valentin Flauraud

Povezane vesti

Posle nešto lošijeg starta sezone i poraza u prvom meču u Almatiju, bilo je sumnji u Zvezdine mogućnosti ove sezone, ali je tim Dejana Stankovića večeras pokazao da navijači nemaju razloga za brigu i da se šampion Srbije vraća u prepoznatljivi ritam iz prošle sezone, pa čak i nešto više od toga.

Crveno-beli su već u prvom poluvremenu stekli rezultat dovoljan za plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, a u nastavku je to samo potvrđeno, Kairat je bio potpuno nemoćan, pa će Crvena zvezda u narednoj rundi igrati protiv moldavskog Šerifa koji je večeras eliminisao jermenski Alaškert.

Ali, pre nego što dođe do susreta Zvezde i Šerifa, u ponedeljak će biti obavljen žreb za poslednje, plej-of kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Večeras je postalo jasno da će Zvezda u žrebu biti među NEPOVLAŠĆENIM ekipama, što je bitna razlika u odnosu na dosadašnja dva žreba ovog leta.

Dakle, Zvezdinog potencijalnog rivala dobićemo među povlašćenim ekipama, a tamo se nalaze: Dinamo Zagreb, Salcburg, Olimpijakos i Slavija iz Praga!

Od te četiri ekipe, jedino je Salcburg već u plej-ofu, a Dinamo u trećem kolu igra protiv Legije, Olimpijakos protiv Ludogoreca, a Slavija protiv Ferencvaroša.

Da rezimiramo - ako Zvezda eliminiše i Šerif u trećem kolu kvalifikacija, u plej-ofu će igrati protiv jedne od ovih ekipa:

Salcburg

Dinamo Zagreb ili Legija

Slavija ili Ferencvaroš

Olimpijakos ili Ludogorec.

Ko će to biti, saznaćemo u ponedeljak na žrebu za plej-of.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke