U Radu nezadovoljni regularnosti SLS: "Zašto ne bismo mogli ostati superligaši?"

Autor: Nemanja Janošev
petak 18.06.2021.
12:20
Izvor: Sportske.net

Ne mogu da se pomire sa ispadanjem.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Fudbalski klub Rad oglasio se saopštenjem u kojem se pitaju zbog čega Novi Pazar i dalje nije dobio superligašku licencu.

Novopazarci su jedini klub koji, za sada, nema superligašku licencu za narednu sezonu. U upravi Rada smatraju da se postupa na neregularan način i postavljaju pitanje zbog čega oni nisu ostali superligaši.

"U ime kluba obraćamo se i postavljamo pitanje svim republičkim i sportskim institucijama. Ako je drugostepena komisija 25. maja odbila da da licencu Novom Pazaru, postavljamo pitanje: ko određuje rokove i dokle će da traje igra oko Novog Pazara?

Ako su zakoni FSS jasni, a jesu, zašto onda nisu jednaki za sve? Ako je 19 klubova, uredno i na vreme dobilo licencu, tražimo odgovor od bilo koje nadležne institucije zašto se jednom klubu gleda kroz prste?
 
Sa svim klubovima smo u dobrim odnosima i protiv nikoga nema ništa lično, ali za naš klub borićemo se svim pravnim sredstvima pa makar pred UEFA i FIFA, iako to ne bismo voleli. Ako smo ispali iz Super lige, a svi znamo kakva su poslednja kola bila po pitanju regularnosti, zašto onda ne bismo mogli da ostanemo superligaši ako nam to pravo po zakonu pripada?", stoji u saopštenju koje je potpisao direktor Rada Miloš Trufunović.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke