U Rijeci se osniva klub Partizanovih navijača, dolaziće na evropske mečeve crno-belih!

Autor: Darko Mitrović
utorak 12.03.2024.
19:40
Izvor: Sportske.net

Širi se baza navijača kluba iz Humske.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Tri dana posle 172. večitog derbija i ostanka na prvom mestu na tabeli, Partizan se danas pohvalio da uskoro dobija još jedan klub svojih navijač, i to iz Hrvatske, konkretno sa područja Istre.

Tim povodom je danas održan i sastanak koji je inicirao bivši fudbaler Partizana Refik Kozić, a kojem su u njegovom odsustvu prisustvovali njegov kum Borislav Krkelić, kao i članovi veteranske sekcije Kluba malog fudbala Ribnica iz Rijeke, Milan Rimac i  Aldo Stipanov, koji će ujedno biti i osnivači Kluba navijača u Istri.

Sa njima zajedno u Beogradu su bili Stefano Stipanov, te Slobodan i Boban Mizdak, a ugostili su ih član UO Dragan Trailović, član Komisije za formiranje klubova navijača i prijatelja FK Partizan, Maja Krstajić i legende kluba Rade Zapad, Vlado Čapljić, Miodrag Živaljević i Predrag Tomić.

''U prijatnom razgovoru pored dogovora oko osnivanja Kluba navijača dogovoreno je i da na budućim međunarodnim utakmicama našeg kluba bude organizovan dolazak jednog do dva autobusa navijača iz Rijeke i okoline.

Takođe, ostavljena je otvorena i mogućnost organizovanja letnjih i zimskih priprema omladinskih selekcija našeg kluba na Istarskoj rivijeri.

Goste je pozdravio i sportski direktor Ivica Kralj, a uručeni su im i prigodni pokloni u znak sećanja na ovaj značajan susret'', navodi se na zvaničnom sajtu Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke