U senci ''Bala na vodi'' počeli izbori u Zvezdi

Autor: Darko Mitrović
subota 22.05.2021.
21:45
Izvor: Sportske.net

Prvi dan izbora u Zvezdi.

Starsport/crvenazvezdafk.com
Starsport/crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Danas od 10 časova u Servisu za članstvo počeo je prvi dan izbora za članove Skupštine FK Crvena zvezda. Kako se navodi na klupskm sajtu, ''izlaznost je bila prosečna'', a na izbore su izašli i predsednik Svetozar Mijailović, generalni direktor Zvezdan Terzić, operativni direktor Marko Petrović i član upravnog odbora Slobodan Babić.

U terminu od 10 do 18 časova izbori se nastavljaju 23. i 24. maja, a pravo glasa na ovim izborima imaju svi punoletni članovi sa aktivnim članstvom na dan raspisivanja izbora, 29. aprila 2021. To su članovi rođeni 29. aprila 2003. ili ranije koji imaju plaćenu članarinu za ovu sezonu.

''Na ovim izborima glasa se za 36 izbornih članova Skupštine FK Crvena zvezda. Skupština ima ukupno 70 članova, preostala 34 člana delegiraju SD Crvena zvezda (3), Sekcija veterana (8), Zaposleni u Klubu (3), Predstavnici sponzora (2), Udruženja navijača (15), Srpska akademija nauka i umetnosti (1), Srpska pravoslavna crkva (1), Beogradski univerzitet (1)'', navodi se na Zvezdinom sajtu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke