U TSC-u silno motivisani, ne očekuju probleme protiv Javora

Autor: Darko Mitrović
petak 07.05.2021.
17:08
Izvor: Beta

Fudbaleri TSC u nedelju od 14.30 igraju na svom terenu protiv Javora, utakmicu 36. kola Super lige Srbije.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Pomoćni trener fudbalera TSC Dušan Bajić rekao je danas da veruje da će ekipa u predstojećoj utakmici protiv Javora prekinuti niz od tri poraza u Super ligi.

"Verujem da ćemo u nedelju prekinuti niz od tri poraza. Svesni smo da na ovoj utakmici moramo da budemo potpuno koncentrisani i da svi igrači moraju da budu na maksimalnom nivou, kako bismo pokazali koliko nam je stalo da pobedimo. Na nama je da odigramo angažovano od prvog minuta i da sezonu, u kojoj smo igrali korektno i dobro, ne završimo rezultatski loše", rekao je Bajić.

Vezni igrač ekipe iz Bačke Topole Mihajlo Banjac rekao je da je klub ušao u rezultatsku krizu, koja igračima stvara mali pritisak.

"Mislim da ne bi trebalo da bude problema, imamo prednost jer igramo na svom terenu. Bez obzira što se Javor bori za opstanak u ligi i što im je svaki bod bitan, ne verujem da će biti problema, očekujem takmičarsku i zanimljivu utakmicu", dodao je Banjac.

Vezni igrač Dejan Milićević rekao je da se raduje utakmici protiv ekipe iz Ivanjice i najavio da TSC planira da igra napadački od prvog minuta.

"Pobedili smo ih i u prvom delu prvenstva na teškom gostovanju u Ivanjici.

Mislim da je Javor ekipa koja nama odgovara jer i oni igraju na gol više, a mi volimo kada naš protivnik igra otvoreno. I u prethodnim utakmicama smo igrali dobro, ali rezultat je izostao", naveo je Milićević.

TSC je posle 35 kola u Super ligi sedmi na tabeli sa 49, a Javor je 11. na tabeli sa 45 bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke