U Zvezdi je više nesigurnih nego sigurnih

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 26.09.2021.
12:00
Izvor: Sportske.net

Poteškoće u crveno-belom taboru...

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju danas u Novom Pazaru u utakmici 11. kola Superlige Srbije.

Prazne tribine dočekaće desetkovane crveno-bele koji su velikim delom svojih misli već u Bugarskoj i okršaju sa Ludogorecom. No, moraju da prebrode i duel u Novom Pazaru, koji je poznat kao neugodan domaćin.

Crvena zvezda neće moći da računa na nekolicinu igrača. Biće bez kapitena Milana Borjana, kao i jednog od dvojice njegovih zamenika Miloša Gordića, Izostavljeni su i Milan Gajić, a verovatno i Miloš Degenek i Aleksandar Dragović koji su mnogo bolje u odnosu na pre nekoliko dana. 

Neće biti u ekipi ni Milana Pavkova, a ni El Fardu Bena, pa se postavlja pitanje kako će izgledati sastav crveno-belih u Novom Pazaru.

Šansu će po prvi put ove sezone dobiti Zoran Popović. Izuzetno kvalitetan golman koji godinama unazad, uz kratak izlet u inostranstvo, "čuva leđa" Milanu Borjanu.

Stanković će kao bonus igrača, prema projekciji, koristiti Strahinju Erakovića, a u ekipi bi trebalo da bude i Radovan Pankov. Na bekovskim pozicijama biće Marko Gobeljić i Milan Rodić, po svemu sudeći.

Veliko je pitanje i kakva je spremnost Rišaira Žikovića koji je pre dva dana trenirao odvojeno od ekipe. Tako da bi, ukoliko se Stanković ne opredeli za njega, desno mogao da deluje Filipo Falko.

Ostatak sastava činiće Seku Sanogo i Gelor Kanga na sredini, a u ofanzivi Aleksandar Katai i Mirko Ivanić sa najisturenijim Loijem Dionijem.

Treba istaći da već u sredu, Zvezda putuje u Razgrad na duel sa Ludogorecom i da će Stanković definitivno izvršiti mnogo promena u toku samog meča. Šansu čekaju mladići poput Petra Stanića, Marka Lazetića, Njegoša Petrovića, Veljka Nikolića...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke