U Zvezdi nije imao mesta, sada je oduševio Evropu - Serija A, Primera ili Liga 1?

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 28.12.2020.
16:25
Izvor: Sportske.net

Subotičani bi mogli da naprave ozbiljan transfer.

© 2020 Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© 2020 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaler Spartaka iz Subotice Lazar Tufegdžić (23) igra u životnoj formi ove sezone nakon što je u januaru 2019. godine stigao iz beogradskog Sinđelića.

Nekadašnji član omladinske škole Crvene zvezde je u protekloj polusezoni zabeležio 21 nastup, a postigao je 11 golova i dodao još osam asistencija, iako se radi o fudbaleru koji nije klasični napadač.

Nije to moglo da promakne brojnim evropskim klubovima, pa tako francuski L'Ekip prenosi interesovanje i nekih klubova iz pet najjačih liga u Evropi.

Tufegdžić se nalazi na meti bundesligaša Uniona, člana Serije A Udinezea i španskog Hetafea, što će sasvim sigurno biti odlična prilika za Spartak da unovči njegove sjajne igre, ukoliko se odluče za tako nešto.

Protekle sezone se govorilo da bi se Tufegdžić mogao vratiti i dobiti pravu priliku u Crvenoj zvezdi, međutim konkretnih signala sa Marakane nije bilo, pa je i ovu sezonu započeo u subotičkom superligašu gde je u potpunosti iskoristio priliku.

Ofanzivni vezista je, tvrdi Transfermarkt, procenjen na 1.800.000 evra, ugovor sa "golubovima" mu ističe na leto 2022. godine.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke