U21 EP (kval) - "Orlićima" samo bod u Ohridu, tragičar Tedić, golmani na visini zadatka!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 07.09.2021.
17:49
Izvor: Sportske.net

Srbija još uvek bez pogotka u kvalifikacijama.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

U kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2023. godine, mlada reprezentacija Srbije remizirala je protiv selekcije Severne Makedonije u Ohridu gde nije bilo pogodaka.

Nakon poraza u prvom kolu od Ukrajine, izabranici Zvonka Živkovića nisu uspeli da postignu gol ni protiv Makedonaca.

Mogli su "orlići" lako da iskoriste bolju igru i povedu, najbolju priliku propustio je Slobodan Tedić koji je promašio penal u 35. minutu.

Srbija je zaigrala još ofanzivnije, u nastavku susreta Gavrić je pogodio stativu, a Jović nije reagovao dobro u kaznenom prostoru. Makedonci su takođe krenuli ka golu rivala, pa smo videli zanimljivo drugo poluvreme.

Istakao se i golman Severne Makedonije Denkovski koji je svojim odbrana u nekoliko navrata spasio tim poraza, dok je na drugoj strani Gordić dobro reagovao i odbranio veliku šansu Fazlagića. Takođe, u finišu susreta uspeo je da otkloni opasnost nakon kornera.

Srbija ima samo bod posle dva meča u grupi H, direktan plasman na Evropsko prvenstvo 2023. godine ima samo prvoplasirani tim, dok će drugoplasirani tražiti šansu među najboljim drugoplasiranim ekipama iz čitavih kvalifikacija.

Gordić - Šehović, Čestić, Marković, Tetek - Milosavljević (od 77. Zukić), Vidosavljević, Topić (od 56. Đerlek) - Stevanović (od 62. Jović), Gavrić, Tedić.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke