Umar Sadik - Zašto mu je Partizan draži od gomile novca?

Autor: Darko Mitrović
sreda 15.01.2020.
17:22
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

U Partizanu ima nešto što ni u jednom drugom klubu do sada nije imao.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Mnogo se ovih dana piše i priča o Umaru Sadiku, najboljem strelcu Partizana, za koga vlada sve veće interesovanje iz inostranstva.

Crno-beli za sada odolevaju ponudama, ali ako se pojavi neka ''koja se ne odbija'', možda Sadik ipak promeni sredinu i donese ogromnu zaradu crno-belima, ali s obzirom da je Partizan već realizovao transfer Strahinje Pavlovića u Monako za 10 miliona evra i bonuse, klubu iz Humske se ne žuri sa novim prodajama i ima vremena da čeka da cena dodatno poraste.

Što je najvažnije, ni Sadik ne žuri sa odlaskom iz Partizana, jer to je klub u kojem je pronašao fudbalsku sreću, što je i priznao u razgovoru sa Biljanom Obradović, za klupsku televiziju.

''Da budem iskren, ja sam imao odlične ugovore pre nego što sam došao ovde, kada sam imao 19, 20 godina. Bilo je tu ugovora sa velikim novcem, ali meni to ništa nije značilo, jer u tome nisam pronašao sreću. Ja sam ovde sada srećan'', poručio je Sadik.

Dakle, sve je jasno, zašto mu kvariti sreću?
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vlada Mutavi
Thursday, 16.01.2020
00:26

A ugovor? Kada će mu ovi čelnici koji imaju više sreće nego pameti otkupiti ugovor?
Kako sad stvari stoje, Sadik je zvanično igrač A.S.Rome, ili se možda varam?

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 15.01.2020
22:24

Bravo dečko, objasni našim onim napaljenim klincima koji bi rođeni klub izdali zbog više para poput Živkovića i Pantića. Oni sada imaju i više nego dovoljno para, a da li su srećni? Ne bih rekao.

avatar
Osijek 51
Wednesday, 15.01.2020
21:05

Nije na odmet sada uporediti kako razmislja jedan Nigerijac koji cijeni i postuje ono sto je Partizan za njega ucinio, a kako je razmisljao Zivkovic i njegov tata , koje je sigurno Partizan vise POGURAO u zivotu nego Sadika