Umešao se Ramadani, Deki Stanković sve bliže odlasku iz Zvezde?

Autor: Boris Jovanović
petak 16.04.2021.
10:52
Izvor: Sportske.net

Kontakti postoje, čeka se odluka trenera srpskog šampiona...

Starsport
Starsport

Povezane vesti

Izgleda da je Sampdorija odlučila, Klaudio Ranijeri neće biti trener u novoj sezoni.

Naime, Masimo Ferero ima ideju da dovede mlađeg stručnjaka, kako smo i pisali sluša savete svog bivšeg trenera Siniše Mihajlovića. Ovaj je predložio prijatelja i nekadašnjeg saigrača Dejana Stankovića, Zvezda je već tada demantovala, ali Italijani su uporni.

Navodno je održan sastanak Falji Ramadanija i "Viperete" Ferera u Milanu gde se razgovaralo o Stankoviću.

Đenovljanski "Sekolo" da su kontakti uspostavljeni pre par nedelja, da je Stanković i prednosti u odnosu na ostale kandidate i da Ferero ne namerava da odustane. 

Inače, Ranijeriju ističe ugovor, on je skuplji od Stankovića, tražio je pre par meseci isti novac da ostane, ali od toga nema ništa. Dorijani žele da zadrže veterana Kvaljarelu on će smanjiti ugovor od 1.7 miliona za 30%, a to bi mu bilo nadoknađeno kroz bonuse. 

Sampdorija će šampionat završiti u sredini tabele, da li će biti deseti ili četranesto to nije važno, navijači su nezadovoljni jer se klub zadovoljava prosečnošći. Mihajlović oj je prošli put uveo u Evropu, ostavio Zengi koji je ispao od Vojvodine u kvalifikacijama.

Uvrede na račun Ferera se ponavljaju, jer tifozi smatraju da ne ulaže dovoljno i da bi Sampdorija morala da se bori za top sedam, što u ovom trenutku izgleda nemoguće...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke